Γιώργος Κοτανίδης: Έφυγε άδικα λένε οι συνάδελφοι του - Σε ιατρικό λάθος αποδίδουν το θάνατο του

Θύμα ιατρικής αμέλειας ο Γιώργος Κοτανίδης λένε οι συνάδελφοι του

Μία επέμβαση ρουτίνας απέβη μοιραία για τον ταλαντούχο ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη ,που έφυγε από τη ζωή εχθές σε ηλικία 74 ετών.

Ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με πολλούς από τους συναδέλφους του, να μιλούν για ιατρικό λάθος.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν μια σειρά λαθών και αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά στέρησαν τη ζωή από τον Γιώργο Κοτανίδη.

 «Ξέρω ότι όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό και από έναν κακό χειρισμό κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά» δήλωσε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο Γιώργος Κοτανίδης μπήκε τις γιορτές στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Κάτι όμως πήγε στραβά, όπως λένε οι συνάδελφοί του, και έφυγε ξαφνικά.

Η Υβόννη Μαλτέζου σχολίασε: «Το μάθαμε πριν από τρεις ημέρες ότι ο Γιώργος ήταν στην εντατική.

Ξέραμε ότι θα μπει για μια εγχείρηση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα.

Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα».

«Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά- θύμα ιατρικής αμέλειας;..- ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης» ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook o Γρηγόρης Ψαριανός.

Αύριο το "τελευταίο αντίο" στον Γιώργο Κοτανίδη

Τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου συγγενείς και φίλοι στον αγαπημένο ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα Γιώργο Κοτανίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών.

Η κηδεία θα γίνει στις 12:00 στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα «Εις μνήμην Γιώργου Κοτανίδη» στα:

ΣΧΕΔΙΑ: Δικαιούχος: Διογένης ΜΚΟ, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, IBAN: GR63 0110 1460 0000 1462 0666 454, SWIFT CODE (BIC): ETHNGRAA
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ: ALPHA BANK BENAKI, GR4301401070107002786000377
STRAY.GR: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ STRAY.GR ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΒΑΝ: GR9001100590000005929600954

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ