Είναι αυτός ο γιος του Πρίγκιπα Κάρολου & της Καμίλα; - Ισχυρίζεται ότι είναι ο "καρπός του έρωτα" τους (φώτο-βίντεο)

Θα απευθυνθεί σε δικαστήριο για να εξαναγκάσει τον πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης να κάνουν τεστ DNA

Ένας μηχανικός που γεννήθηκε στην Αγγλία και  εγκαταστάθηκε στην Αυστραλία μετά από την υιοθεσία του, ισχυρίζεται ότι είναι ο "καρπός του έρωτα" του πρίγκηπα  Κάρολου και της Καμίλα και θα απευθυνθεί στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας για να προσπαθήσει να εξαναγκάσει τον κληρονόμο του βρετανικού θρόνου και τη σύζυγό του να κάνουν  εξέταση DNA.

Ο 53χρονος Simon Dorante-Day,  παραδέχτηκε ότι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου γέλασαν όταν συμπλήρωσε για πρώτη φορά τα χαρτιά του,  και παρότι η  νομική απαίτησή του  απορρίφθηκε τρεις φορές μέχρι τώρα, εκείνος αρνείται να παραιτηθεί από την «40ετή έρευνα» του για να βρει την αλήθεια για τους γονείς του.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η συγγένεια του με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο και τους πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ, στο Sandringham για να συζητήσουν τους όρους του Megxit.

Ο Simon Dorante Day, πέρισι προκάλεσε αναστάτωση όταν είχε δηλώσει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε τον Αύγουστο του 1977 λίγο αφότου είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να μιλήσει για το "παιδί" του Πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα.

Ο Simon ισχυρίζεται ότι οι παππούδες του Winifred και Ernest (οι γονείς των ανθρώπων που τον υιοθέτησαν), εργάζονταν  για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκηπα Φίλιππο, ως μαγείρισσα  και κηπουρός αντίστοιχα και του είπαν «πολλές φορές» ότι ήταν «παιδί του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα».

 "Ξέρω ότι ακούγεται απίστευτο, αλλά οτιδήποτε λέω είναι δυνατό να ελεγχθεί ... είμαι απλά ένας άνθρωπος ψάχνει για τους γονείς του και όλοι οι δρόμοι με οδηγούν στον Κάρολο και την Καμίλα", δήλωσε ο ίδιος.

Ο Simon Dorante-Day γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1966 στο Πόρτσμουθ και υιοθετήθηκε όταν ήταν 18 μηνών από την Karen και τον David Day, αναφέρει η Daily Mail.

Εάν οι παράξενοι ισχυρισμοί του αληθεύουν τότε θα πρέπει η Καμίλα να έμεινε έγκυος σε αυτόν όταν εκείνη ήταν 18 ετών και ο Πρίγκιπας Κάρολος 17. Ο ίδιος λέει ότι η συγγένεια του με την Δούκισσα της Κορνουάλης και τον σύζυγο της, αποδεικνύεται γιατί τα μάγουλα, τα δόντια και η σωματική του διάπλαση είναι ίδια με του Πρίγκιπα Κάρολου και τα μαλλιά του είναι ίδια με της Καμίλα.

Ο Dorante Day αποκαλεί τον εαυτό του "Prince Simon" στα Social Media και αναρτά φωτογραφίες στις οποίες βάζει το πρόσωπο του,  από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι σήμερα δίπλα στα πρόσωπα του Πρίγκιπα Κάρολου , της Καμίλα και των παιδιών τους, για να δείξει τις ομοιότητες.

Ιδιαίτερη "εμμονή" έχει δε με το πρόσωπο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Tom Parker-Bowles. Ο ίδιος αντκρούει με πάθος όσους σχολιάζουν ότι οι ισχυρισμοί του είναι ψεύτικοι και τον ρωτάνε επί παραδείγματι πως γίνεται τα μάτια του να είναι καστανά , τη στιγμή που και ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν γαλάζια μάτια.

Όταν του ζητάνε να πει τι στοιχεία έχει απαντά ότι καθώς η υπόθεση είναι στο δρόμο προς τα δικαστήρια δεν μπορεί να δώσει στοιχεία δημόσια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ