Παραδέχθηκε ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου ότι η γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ είναι κόρη του - Το απέδειξε η εξέταση DNA

Ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ και πατέρας του Φίλιππου του Βελγίου μετά την εξέταση του DNA, που βγήκε θετική παραδέχθηκε ότι η 51χρονη γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ είναι κόρη του.
 

Ο  πρώην βασιλιάς του Βελγίου είχε μια εξωσυζυγική σχέση με την μητέρα της Ντελφίν, Σιμπίλ ντε Σελίς Λονγκσάμπ, τις δεκαετίες του 1960-70. Ωστόσο ποτέ δεν παραδεχόταν ότι ήταν δική του κόρη, μάλιστα για αρκετό καιρό αρνιόταν να κάνει και την εξέταση DNA, όμως τελικά μετά από αρκετή πίεση και δικαστικές διαμάχες δέχθηκε να υποβληθεί στο τεστ. 


Ανακοίνωση μετά την εξέταση έλεγε: «Τα επιστημονικά συμπεράσματα υποδεικνύουν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της κυρίας Ντελφίν Μποέλ».


Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης του κόσμου ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος Β΄ αποδείχθηκε πατέρας της Ντελφίν Μποέλ και εκείνη δικαιώθηκε για την πολύχρονη διαδικαστική της διαμάχη.

Ο τέως βασιλιάς Αλβέρτος του Βελγίου με τη σύζυγό του Πάολα
Photo: AP PHOTOVIRGINIA MAYO

Τελικά, σύμφωνα με το telegraph.co.uk, η Ντελφίν Μποέλ είναι βιολογική κόρη του 85χρονου Αλβέρτου και με πιστοποίηση, η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα αργότερα μέσα στο έτος. Όταν ο πρώην βασιλιά του Βελγίου ενημερώθηκε για την εξέλιξη του τεστ αποφάσισε να βάλει τέλος στην διαμάχη που είχε μαζί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ