Δημοσιογράφος της Washington Post κατηγορούσε τον Κόμπι Μπράιαντ και μετά τον θάνατο του - Την έβαλαν σε διαθεσιμότητα μετά τον σάλο που ξέσπασε

Λίγες ώρες πέρασαν από την συντριβή του ελικοπτέρου που έβαλε τέλος σε 9 άτομα μεταξύ αυτών και του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ μαζί με την 13χρονη κόρη του Gianna.
 

Η δημοσιογράφος Felizia Sonmez όπου εργάζεται στην Washington Post ανάρτησε μετά τον θάνατο του αστέρα του Μπάσκετ ένα ρεπορτάζ σε βάρος του, με κατηγορίες περί βιασμού.

Η Felizia στο Twitter ανέβαζε post που έλεγε ότι έχει καθήκον να "ανοίγει τα μάτια του κόσμου", ωστόσο μετά από αυτές τις αποκαλύψεις ξέσπασε σάλος ως προς το πρόσωπο της, μάλιστα η ίδια είπε ότι την απείλησαν κιόλας. Σύμφωνα με το Fox News για να αιτιολογήσει την στάση της η Felizia Sonmez έγραψε: "Κάθε δημόσιο πρόσωπο οφείλει να μένει στη μνήμη του κόσμου στην ολότητά του"

Η δημοσιογράφος της Washington Post τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι νεοτέρας, παρόλο που διέγραψε όλες τις δημοσιεύσεις της για τον Κόμπι Μπράιαντ σχετικά με την υπόθεση που τον κατηγορούσαν για βιασμό.

Η αρχισυντάκτρια της Washington Post,Tracy Grant υπογράμμισε στο "Fox News", "Η δημοσίευση της Sonmez, πέρα από το ότι αποτελούσε παράβαση της πολιτικής της εφημερίδας, μείωνε την δουλειά και την υπόληψη των συναδέλφων της". 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ - Ανασύρθηκαν 3 σοροί 

Η Jennifer Lopez σπαράζει για τον Κόμπι, την κόρη του & για την γυναίκα του Vanessa που έχασε άντρα & παιδί μαζί - Φώτο 

Δυστύχημα - Κόμπι Μπράιαντ: 9 νεκροί από την συντριβή του ελικοπτέρου - Ο αστέρας του NBA σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του 

Το Χόλιγουντ λέει αντίο στον Κόμπι: Αν Χάθαγουεϊ, Μισέλ Φάιφερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς,  Χίλαρι Σουάνκ, Ντάγκλας - Φώτο 

Συγκίνηση - Τσιτσιπάς, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Donald Trump: Αποχαιρετούν τον Κόμπι Μπράιαντ

Τζίτζι Χαντίντ - Ναόμι Κάμπελ, και ο κόσμος της μόδας λέει αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ & την κορούλα του - Φώτο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ