Αυτοί είναι οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ - Ανασύρθηκαν 3 σοροί 

Όλος ο κόσμος προσπαθεί να "μαζέψει τα κομμάτια" του μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, όπου ο θρύλος του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του, Τζιάνα, και ακόμα επτά άτομα έχασαν την ζωή τους, στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας, την Κυριακή.

Ταυτοποιήθηκαν και οι εννέα επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη εχθές το βράδυ, όταν έγινε γνωστό ότι το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας, στη νότια Καλιφόρνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβαίνοντες πήγαιναν σε αγώνα μπάσκετ, όταν κατέπεσε το ελικόπτερο.

Το σκάφος πετούσε σε συνθήκες ομίχλης, οι οποίες θεωρούνταν τόσο επικίνδυνες, ώστε τα ελικόπτερα της τοπικής αστυνομίας να μείνουν καθηλωμένα στο έδαφος, αναφέρει το ΑΠΕ -ΜΠΕ.

Ο θρύλος του NBA και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μπράιαντ:

Ανασύρθηκαν 3 σοροί παιδιών:Όπως μετέδωσε το CBS, εκτός από τον παλαίμαχο θρύλο του NBA, στο ελικόπτερο επέβαιναν ακόμη η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μπράιαντ, ο προπονητής μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι, και η κόρη τους, Αλίσα Αλτομπέλι, η προπονήτρια μπάσκετ της Τζιάνα, Κριστίνα Μάουζερ, η συμπαίκτρια της Τζιάνα, Πέιτον Τσέστερ, και η μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ, καθώς και ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν.

Υπό εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συλλογής πληροφοριών από τις αρχές, μετά την ταυτοποίηση των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος κατάφεραν να ανασύρουν τρεις σορούς, οι οποίοι άνηκαν στα παιδιά.

Ο προπονητής μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι:

 

Ο πιλότος Αρα Ζομπαγιάν - Συνάδελφός του έγραψε ότι αποτελούσε έμπνευση για τους πιλότους των ελικοπτέρων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην αεροπορική κοινότητα.  

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Lopez σπαράζει για τον Κόμπι, την κόρη του & για την γυναίκα του Vanessa που έχασε άντρα & παιδί μαζί - Φώτο 

Δυστύχημα - Κόμπι Μπράιαντ: 9 νεκροί από την συντριβή του ελικοπτέρου - Ο αστέρας του NBA σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του 

Το Χόλιγουντ λέει αντίο στον Κόμπι: Αν Χάθαγουεϊ, Μισέλ Φάιφερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς,  Χίλαρι Σουάνκ, Ντάγκλας - Φώτο 

Συγκίνηση - Τσιτσιπάς, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Donald Trump: Αποχαιρετούν τον Κόμπι Μπράιαντ

Τζίτζι Χαντίντ - Ναόμι Κάμπελ, και ο κόσμος της μόδας λέει αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ & την κορούλα του - Φώτο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ