Ανείπωτη τραγωδία : Πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι & κάηκε μαζί με τη 10χρονη κόρη του - Ο δίδυμος αδερφός του κοριτσιού είχε πεθάνει στη γέννα (φώτο-βίντεο)

Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τελευταία και ήταν ψυχικά καταβεβλημένος λένε οι φίλοι του

Ένα δεκάχρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά που προκάλεσε στο σπίτι ο ίδιος της ο πατέρας. H Πέγκι Μπόλτον πέθανε στο νοσοκομείο μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της , στο Κόττινχαμ , ένα χωριό της Αγγλίας,.το πρωί του Σαββάτου.

Ο πατέρας της ο Γκάρι κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα με την κόρη του και στη συνέχεια έκαψε το σπίτι όπως δήλωσε συντετριμμένος ένας φίλος της οικογένειας, που πήγε για να αφήσει λίγα λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας.

Ο Γκάρι Μπόλτον πέθανε στο σημείο της φωτιάς.

Ο Γκάρι έστελνε μια σειρά από «παράξενα» γραπτά μηνύματα σε έναν φίλο του, τις τελευταίες εβδομάδες, λέγοντας ότι "δεν είχε κανένα λόγο πια για να ζήσει".

Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τη φωτιά κάλεσε την πυροσβεστική στην οδό Wensley του Κόττινχαμ , στις 7.50 το πρωί , του Σαββάτου.

Ο φίλος του αυτόχειρα και παιδοκτόνου πατέρα, δήλωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες, ο Γκάρι ήταν πολύ πιεσμένος.

"Ο Γκάρι και η πρώην σύζυγος του έχασαν το γιο τους στη γέννα. Ήταν ο δίδυμος αδερφός της Πέγκι. Πρόσφατα είχε χάσει τη δουλειά του και είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Μετά τα Χριστούγεννα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μου είπε: Φίλε, περνάω ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι και εκτός από την Πέγκι δεν έχω άλλο λόγο να ζήσω", δήλωσε ο φίλος του.

Ο γιος ενός άλλου φίλου του είπε: "Τελευταία είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Είχε στείλει αρκετά παράξενα μηνύματα στον πατέρα μου, τα οποία έλεγαν ότι δεν ήθελε να ζήσει άλλο. Ο πατέρας μου προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Δούλευαν μαζί και ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο"

Οι γείτονες που δηλώνουν συγκλονισμένοι από το θάνατο του "αφοσιωμένου πατέρα" και της κόρης του, δηλώνουν ότι ο Μπόλτον αφότου χώρισε με τη γυναίκα του εγκατέλειψε τη δουλειά του για να μπορέσει να μεγάλωσει την κόρη του , μόνος του, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γειτόνων το πρώτο δωμάτιο που έπιασε φωτιά στο σπίτι ήταν η κρεββατοκάμμαρα. Ένας γείτονας είδε τον καπνό να βγαίνει από το παράθυρο και  ειδοποίησε την πυροσβεστική.

 

 

"Είναι ένα τραγικό γεγονός" δήλωσε. Μόλις είδα τους καπνούς ειδοποίησα την πυροσβεστική και έτρεξα για να βοηθήσω. Προσπάθησα να σπάσω την πόρτα αλλά δεν τα κατάφερα. Φώναξα αλλά δεν μου απάντησε κανείς", είπε.

Όλη η γειτονιά είναι σοκαρισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε. Την αγαπούσε πολύ την κόρη του. Την πήγαινε κάθε μέρα στο σχολείο. Τον συναντούσα και λέγαμε "καλημέρα" " , κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ