Η Μαρέβα Μητσοτάκη το ζεύγος Beckham & η Ολίβια Παλέρμο αποχαιρετούν τον Κόμπι & την αγαπημένη του κόρη που "έφυγε" μαζί του (φώτο)

Το σπαρακτικό αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο φίλο του, Κόμπι, η οδύνη της Βικτόρια για τη μάνα και σύζυγο που έχασε άντρα και παιδί και ο φόρος τιμής σε έναν μεγάλο αθλητή από την Ολιβία Παλέρμο και την Μαρέβα Μητσοτάκη

Παγκόσμια θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ, και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα που βρισκόταν μαζί του στο ιδιωτικό του ελικόπτερο που συνετρίβη την Κυριακή το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:Σοκ για το παγκόσμιο μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ (φώτο-βίντεο)

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας ήταν παντρεμένος με την 37χρονη  Vanessa Cornejo Urbieta και είχε μαζί τις τέσσερις κόρες την Τζιάνα, τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι, που γεννήθηκε τον τον  Ιούνιο του 2019.

Διαβάστε επίσης:Δυστύχημα - Κόμπι Μπράιαντ: 9 νεκροί από την συντριβή του ελικοπτέρου - Ο αστέρας του NBA σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του   

Ο Κόμπι Μπράιαντ πρόσφατα είχε παρακολουθήσει αγώνες του NBA με την κόρη του Τζιάνα η οποία ήταν επίσης ανερχόμενο αστέρι στο μπάσκετ και βρισκόταν μαζί του στο αεροσκάφος που συνετρίβη.

Διαβάστε επίσης:Το Χόλιγουντ λέει αντίο στον Κόμπι: Αν Χάθαγουεϊ, Μισέλ Φάιφερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς,  Χίλαρι Σουάνκ, Ντάγκλας - Φώτο

Η σύζυγος του πρωθυπουργού , Μαρέβα Μητσοτάκη αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ με μία πολύ όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία που τον δείχνει με την κόρη του Τζιάνα.

"Τόσο τραγικά νέα. Αναπαύσου εν ειρήνη , θρύλε μαζί με την κόρη σου Τζιάνα και τα υπόλοιπους επτά επιβάτες που σκοτώθηκαν μετά την συντριβή του ελικοπτέρου", έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Such sad news! RIP legend and your daughter Giana along with the other seven members who died in a helicopter crash. #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Κικίλιας, Πέτρος Κωστόπουλος αναρτούν φώτο για το "αντίο" στον θρύλο Kobe Bryant 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ , ο οποίος αποχαιρέτησε τον θρύλο του μπάσκετ και προσωπικό του φίλο, με ένα Slideshow φωτογραφιών και ένα σπαρακτικό μήνυμα.

"Μου πήρε ώρες να αποφασίσω τι θα γράψω και πάλι τα λόγια μου δεν θα είναι αρκετά για να περιγράψω πως αισθάνομαι μετά την τραγική απώλεια του Κόμπι. Ήταν ένας πολύ ξεχωριστός αθλητής, σύζυγος , πατέρας και φίλος.Το να πρέπει να γράψουμε αυτά τα λόγια είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά το γεγονός ότι γνωρίζουμε ότι χάσαμε έναν επληκτικό άνθρωπο και την όμορφη και ταλαντούχα κόρη του Τζιάνα , μας ραγίζει την καρδιά.

Η αφοσίωση που έδειξε στο άθλημα του ο Κόμπι, ήταν πηγή έμπνευσης για να ξεπερνάς κάθε φορά τον πόνο και να τελειώνεις το παιχνίδι. Και μόνο εκείνος μπορούσε να με εμπνέει τόσο πολύ να θέλω κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος.

Πολλές φορές πήγαινα να παρακολουθήσω τους αγώνες στους οποίους έπαιζε , μόνο για τη στιγμή που θα έβλεπα το ρολόι να δείχνει τα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα, γνωρίζοντας ότι κάθε φορά θα γίνω μάρτυρας σε κάτι πολύ ξεχωριστό.

Διαβάστε επίσης:Τζίτζι Χαντίντ - Ναόμι Κάμπελ, και ο κόσμος της μόδας λέει αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ & την κορούλα του - Φώτο

Ο Κόμπι πάντα μιλούσε για την γυναίκα του , τη Βανέσα και τα όμορφα κορίτσια του και έλεγε πόσο υπερήφανος είναι γι' αυτές. Το πάθος του Κόμπι ήταν η οικογένεια του και το μπάσκετ. 

 Ήταν αποφασισμένος να εμπνεύσει την επόμενη γενιά αγοριών και κοριτσιών να αγκαλιάσουν το άθλημα που αγαπούσε. Η κληρονομιά που άφησε θα ζήσει για πάντα.

Στέλνω την αγάπη και τις προσευχές της οικογένειάς μου  στη Βανέσα και τα κορίτσια, στην οικογένεια του μπάσκετ που έχασε τον Κόμπι και βέβαια στις οικογένειες εκείνων που χάθηκαν τραγικά μαζί του χθες", έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ανάρτηση του.

 

Διαβάστε επίσης:Συγκίνηση - Τσιτσιπάς, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Donald Trump: Αποχαιρετούν τον Κόμπι Μπράιαντ

Ανάλογη ήταν και η ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ που τόνισε την οδύνη της για τη σύζυγο του Κόμπι Μπράιαντ , Βανέσα η οποία έχασε την ίδια στιγμή τον άντρα της και το παιδί της. Στη λεζάντα της συγκλονιστικής φωτογραφίας που δείχνει τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα άγγελους να φεύγουν μαζί  έγραψε:

"Αυτή η τραγική απώλεια μας χτύπησε σκληρά ως οικογένεια. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν μια απίστευτη φιγούρα στο γήπεδο, φίλος του Ντέιβιντ και αποφασισμένος να εμπνεύσει την επόμενη γενιά.

Η ταυτόχρονη απώλεια μιας κόρης και του συζύγου είναι αδιανόητη για κάθε μητέρα και σύζυγο. Ο David, και η οικογένειά μας στέλνει όλη μας την αγάπη στη Vanessa, και τα άλλα κορίτσια και στις οικογένειες εκείνων που χάθηκαν τραγικά με τον Κόμπι χθες", έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ.

 

Διαβάστε επίσης:Η Jennifer Lopez σπαράζει για τον Κόμπι, την κόρη του & για την γυναίκα του Vanessa που έχασε άντρα & παιδί μαζί - Φώτο 

H μεγάλη κυρία της μόδας Ολιβία Παλέρμο αποχαιρέτησε με μία λιτή ανάρτηση τον Κόμπι Μπράιαντ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superhuman, icon, endless hard worker, and one of the greatest of all time. @kobebryant your legacy will inspire endless generations to come. ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις

 

"Υπέροχος άνθρωπος που δούλευε πολύ σκληρά, κι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών. Κόμπι Μπράιαντ η κληρονομιά σου θα εμπνεύσει όλες τις γενιές που έρχονται", έγραψε η Ολιβία Παλέρμο στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών που δείχνουν τον Κόμπι Μπράιαντ να υποκλίνεται και να φεύγει

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ