Η Χαρούλα Αλεξίου πήγε να δει τον Τάκη Ζαχαράτο & εκείνος την αποθέωσε - Η τρυφερή αγκαλιά & το συγκινητικό μήνυμα (φώτο)

"Χαρούλα ακούω στα ραδιόφωνα και ανατριχιάζω! - Σας ευχαριστώ "

Ο Τάκης Ζαχαράτος παρουσιάζει στο Παλλάς με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του.

Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου θα καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Κάθε βράδυ στις sold out παραστάσεις στο κατάμεστο Παλλάς δίνουν το "παρών" , επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του αγαπημένου καλλιτέχνη. 

Μία πολύ συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Χαρούλα Αλεξίου επισκέφθηκε τον Τάκη Ζαχαράτο στο καμαρίνι του.

Η σπουδαία τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος perfomer πόζαραν αγκαλιά στο φακό και ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Σε αυτό εκφράζει τον θαυμασμό του, την αγάπη του, και την ευγνωμοσύνη του για όσα έχει προσφέρει η Χαρούλα Αλεξίου στο τραγούδι.

"Χάρις Αλεξίου: ένα όνομα, ένα τεράστιο μουσικό κεφάλαιο! Χαρούλα λέγανε την λατρεμένη μητέρα μου,Χαρούλα έγραφαν οι πιο αγαπημένοι δίσκοι στο σπίτι μας,Χαρούλα φωνάζει όλη η Ελλάδα,Χαρούλα ακούω στα ραδιόφωνα και ανατριχιάζω!

Τραγούδια διαμάντια,φωνή ονειρική και προσωπικότητα μονάκριβη! Μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες! Μας έχετε χαρίσει θησαυρούς που θα κρατήσουν για πάντα! Χιλιάδες άγγελοι...Σας ευχαριστώ", έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Την ίδια βραδιά ήταν στο Παλλάς, κι ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Χριστουδουλόπουλος. ο οποίος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram ευχήθηκε στον Τάκη Ζαχαράτο, ο "καθρέφτης του Παλλάς να αντικατοπτρίζει πάντα το πιο φωτεινό του πρόσωπο" και δήλωσε ότι "κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια", δηλαδή η αγάπη ανάμεσα στους τρεις καλλιτέχνες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ