Goya Awards: Η Πενέλοπε Κρουζ - Fashion Queen - με συγκλονιστική Ralph & Russo τουαλέτα - Όλες οι εμφανίσεις στο "κόκκινο χαλί" (φώτο)

Η μούσα του Αλμοδοβάρ "έδωσε πόνο" & κέρδισε όλη τη δόξα στα "Ισπανικά Όσκαρ"

Η ταινία του Πέδρο Αλμοδοβάρ, «Πόνος και Δόξα», σάρωσε στα βραβεία Γκόγια (Goya Awards), γνωστά και ως ισπανικά Όσκαρ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Μάλαγα.

Η ταινία του 70χρονου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού, με πρωταγωνιστές τους Αντόνιο Μπαντέρας και Πενέλοπε Κρουζ, κέρδισε τα βραβεία Γκόγια καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρώτου ανδρικού ρόλου, (Αντόνιο Μπαντέρας) πρωτότυπου σεναρίου, μοντάζ, μουσικής και δεύτερου γυναικείου ρόλου, αναφέρει το Variety.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η μούσα του Αλμοδόβαρ Πενέλοπε Κρουζ, η οποία έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της όταν εμφανίστηκε στο "κόκκινο χαλί" με μία συγκλονιστική μοβ floral τουαλέτα του οίκου Ralph & Russo.

Το πριγκιπικό φόρεμα της Πενέλοπε Κρουζ, είναι από τη συλλογή φθινόπωρο -χειμώνας 2019-2020 του οίκου που αγαπούν οι σταρ του Χόλιγουντ (όπως η Αντζελίνα Τζολί) και οι γαλαζοαίματες (όπως η Κέιτ Μίντλετον). Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο Ιούλιο , αναφέρει το Harper's Bazaar.

Η διάσημη ηθοποιός που ήταν ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού , μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο , κέρδισε όμως "Όσκαρ Μόδας" με το ονειρικό μεταξωτό σιφόν φόρεμα της με τα διάφανα μανίκια.

Μία ακόμη κομψή εμφάνιση ήταν αυτή της ηθοποιού Μπελέν Ρουέντα με γαλάζια τουαλέτα του οίκου Benjamín Friman . Το μοντέλο Νίβς Άλβαρες φόρεσε μάξι βραδινό φόρεμα της Alberta Ferretti .

Με minimal chic λευκό μάξι φόρεμα του Bulgari εμφανίστηκε η ηθοποιός Παθ Βέγα

Ο  Πέδρο Αλμοδοβάρ εμφανίστηκε με total black look με κουστούμι του οίκου Sergio R. Moreno

Ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν πολύ γοητευτικός με το υπέρκομψο  Emidio Tucci σμόκιν του. Εντυπωσιακή ήταν η ηθοποιός Κλάρα Λάγκο με Oscar De La Renta στράπλες τουαλέτα.

Στράπλες ήταν και το υπέρκομψο μάξι πράσινο φόρεμα της Nicole Kimpel

Αυτή όμως που "έδωσε πόνο" και κέρδισε όλη τη δόξα ήταν η Πενέλοπε Κρουζ με μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της καριέρας της.

​​​​​​​

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ