Ο Σπύρος Σούλης παρουσιάζει τα 7 διακοσμητικά trends που θα κυριαρχήσουν το 2020 - Η τελευταία λέξη της μόδας (φώτο)

Τα "must" στο Decor

Μπαίνοντας η νέα χρονιά κάνουν την εμφάνισή τους και τα διακοσμητικά trends που θα μας απασχολήσουν φέτος. Οι διακοσμητές μας έδωσαν τα φώτα τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλα όσα προτείνουν.

Το terrazzo είναι τάση Το μεγαλύτερο διακοσμητικό trend του 2020 είναι αυτό. Πρόκειται για τα πλακάκια που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και θυμίζουν μωσαϊκό. Φέτος θα τα δείτε ακόμα και σε μικροέπιπλα όπως coffee tables και side tables αλλά και σε χαλιά και ταπετσαρίες.

διακοσμητικά trends

Βάλτε το terrazzo στο μπάνιο σας.

Κλασική κουζίνα Το κλασικό επιστρέφει. Κλειστά ντουλάπια κουζίνας (πάνε τα ανοιχτά ράφια), καθαρές επιφάνειες, ξύλο, πέτρα και μάρμαρο.. όλα αυτά επιστρέφουν και δεν έχουν σκοπό να πάνε πουθενά.

διακοσμητικά trends

Το κλασικό είναι το νέο μοντέρνο.

 

Στρογγυλεμένα έπιπλα Τα έπιπλα με καμπύλες είναι μεγάλη τάση το 2020 που επιστρέφει από τη δεκαετία του 1970. Καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και τραπεζάκια με καμπύλες μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

διακοσμητικά trends

Tα έπιπλα με καμπύλες είναι μεγάλη τάση.

Ποικιλία υφών Συνδυάστε στο σπίτι σας το βελούδο με τη γούνα, το ξύλο, το σίδερο, το μέταλλο και ό,τι άλλο σας έρθει στο μυαλό. Αν το αποτέλεσμα δείχνει όμορφο, κρατήστε το.

διακοσμητικά trends

Αναμείξτε υφές.

Το πράσινο είναι μόδα Είναι το χρώμα του 2020 και μας φέρνει πιο κοντά στη φύση. Το πράσινο είναι από τα χρώματα που προσδίδουν μια ηρεμία στον χώρο. Βάλτε το στους τοίχους σας ή και σε κάποια έπιπλά σας.

διακοσμητικά trends

 

To πράσινο είναι από τα πιο hot χρώματα της σεζόν.

Πολύ έντονα χρώματα Όλο και περισσότερος κόσμος φέτος θα φύγει από τη σιγουριά των γήινων αποχρώσεων και θα βάλει περισσότερο χρώμα στο σπίτι του. Τολμήστε το έντονο ροζ, το μπλε, το πράσινο και την πολυχρωμία. Θέλετε ένα σπίτι που θα σας φτιάχνει τη διάθεση.

διακοσμητικά trends

Συνδυάστε πολύ έντονα χρώματα μεταξύ τους.

 

Σχέδια, σχέδια, σχέδια Ξεχάστε την μονοχρωμία και βάλτε στο σπίτι σας διακοσμητικά με έντονα σχέδια. Τα animal print, οι ρίγες, τα γεωμετρικά σχήματα μπορούν να συνδυαστούν αρκεί να έχετε φαντασία, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο Spirossoulis.com

διακοσμητικά trends

Τα ιδιαίτερα σχέδια είναι μόδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ