Έλαμψε & στο Παρίσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μάγεψε τους θρύλους του NBA - Το συγκινητικό δώρο στο μικρό θαυμαστή του (φώτο-βίντεο)

Οι χιλιάδες φίλαθλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο «Παλέ ντε Μπερσί» των Παρισίων, είδαν τον Giannis να «χορεύει» για 32 λεπτά στο παρκέ και να τελειώνει τον αγώνα με 30 πόντους, 16 ριμπάουντ κι έξι ασίστ

Ούτε το... τζετ λαγκ, ούτε η εξαιρετική απόδοση των Χόρνετς, κατάφεραν να σταματήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ, οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην 40η εφετινή νίκη τους στο ΝΒΑ (σ.σ. μετρούν μόλις έξι ήττες), καθώς επί... γαλλικού εδάφους, ήταν ο πρωταγωνιστής στην επικράτηση με 116-103 επί της ομάδας από την Σάρλοτ.

Οι χιλιάδες φίλαθλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο «Παλέ ντε Μπερσί» των Παρισίων, είδαν τον Giannis να «χορεύει» για 32 λεπτά στο παρκέ και να τελειώνει τον αγώνα με 30 πόντους, 16 ριμπάουντ κι έξι ασίστ.

Οι Χόρνετς «στρίμωξαν για τα καλά» τους Μπακς μέχρι και το τρίτο δωδεκάλεπτο, όμως στην τελευταία και καθοριστική περίοδο, τα «ελάφια» ήταν η ...γνωστή ομάδα που δείχνει να μην έχει αντίπαλο.

Πολύ καλή απόδοση για τους νικητές, είχαν ο Ερικ Μπλέντσο και ο Τζορτζ Χιλ, με 20 και 16 πόντους, αντίστοιχα, ενώ... γεύση από το Παρίσι, πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για λίγα δευτερόλεπτα προς το τέλος της αναμέτρησης.

Κορυφαίος για τους Χόρνετς ήταν ο Μαλίκ Μονκ με 31 πόντους, ενώ ο Νικολά Μπατούμ, που έπαιξε στο... σπίτι του και αποθεώθηκε από το κοινό, σημείωσε πέντε πόντους, μάζεψε έξι ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ.

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα των θρύλων του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Τόνι Πάρκερ, Ντικέμπε Μπουτόμπο, Ντελ Κάρι, αλλά και διάσημων αστέρων της «στρογγυλής Θεάς», όπως οι Νεϊμάρ, Μπαπέ, Ικάρντι και Τιάγκο Σίλβα, αναφέρει ο Γιώργος Διακογιάννης στο ρεπορτάζ του για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το συγκινητικό δώρο γενεθλίων στο νεαρό θαυμαστή του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα στο Παρίσι κόντρα στους Χόρνετς , έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο δίκιο έχουν όσοι τον αγαπούν.

Συγκεκριμένα, πλησίασε έναν μικρό θαυμαστή του και αφού έβγαλε τα παπούτσια του, του τα έδωσε. Στη συνέχεια βγήκε φωτογραφία μαζί με τους φίλους του.

 Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο νεαρός θαυμαστής του Giannis,  κρατούσε ένα χάρτινο πλακάτ, με το οποίο ζητούσε από τον Έλληνα σούπερ -σταρ να του δώσει τα παπούτσια του ως δώρο γενεθλίων, κάτι που ο Greek Freak έκανε πράξη!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ