Story of the day: Μανούλα 4 παιδιών πρόσφερε 12 όργανα της - Έφυγε από την ζωή πάνω στη γέννα της   

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η συγκινητική ιστορία μιας μητέρας τεσσάρων παιδιών της Κάθλιν Θόρσον, η οποία υπέστη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και αποφάσισε να δωρίσει 12 από τα όργανά της σε άλλους πάσχοντες που τα είχαν ανάγκη.
 

Η ηρωική πράξη της Κάθλιν Θόρσον σύμφωνα με τις νοσοκόμες γίνεται μία στο 1 εκατομμύριο. Η άτυχη μητέρα από το Όρεγκον των ΗΠΑ στις 29 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να φέρει στην ζωή το τέταρτο παιδί της, τον Τέντι, ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά και μετά από πέντε ημέρες ξανά μεταφέρθηκε εκεί εσπευσμένα, αναφέρει η Daily Mail.

Διαπιστώθηκε ότι είχε ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, ενώ οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο, παρά τις πολλές επεμβάσεις που υποβλήθηκε για να την σώσουν.

Μετά την τόση ταλαιπωρία η Κάθλιν αποφάσισε να δωρίσει 12 όργανα της σε όσους τα είχαν ανάγκη, όπως την καρδιά και τα πνευμόνια της.

Η ιστορία της έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο και γίνεται έρανος στο διαδίκτυο, όπου μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 96.000 δολαρίων για την στήριξη και ενίσχυση του συζύγου της Τζέσε Θόρσον, και των παιδιών τους Ντάνι, Γκρέις, Τζέιμς και Τέντι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ