«Άγριες Μέλισσες»: Η Πολίτισσα Σμαρώ διαβάζει τα χαρτιά & αποκαλύπτει τις 3 αδελφές- άνω-κάτω το Διαφάνι   

Νέο πρόσωπο που βλέπει το μέλλον έρχεται στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και θα φέρει τα πάνω - κάτω με τις προβλέψεις της. 
 

Η πολίτισσα με το όνομα Σμαρώ έρχεται στο χωριό και μόνο η παρουσία της θα φέρει μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη. Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη θα υποδυθεί την Σμαρώ κάνοντας το ντεμπούτο της στις «Άγριες Μέλισσες» με την ιδιότητα της γυναίκας που έρχεται στο Διαφάνι για να πουλήσει μέλι.

Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε την Σμαρώ, να διαβάζει πολύ καλά το φλιτζάνι, το χέρι και τα ταρό. Οι αποκαλύψεις που θα κάνει η «καφετζού» στις «Άγριες Μέλισσες» θα εμπλέξουν ακόμη περισσότερο τις τρεις αδερφές Σταμίρη.

Στο αποψινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» θα δούμε τον Νικηφόρο αποφασισμένο να πάρει την Ασημίνα και να ζήσουν μακριά από το τοξικό περιβάλλον του σπιτιού της οικογένειας Σεβαστού, με την μητέρα του Μυρσίνη να δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια.

Ο Δούκας εξακολουθεί να έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά εναντίον του, ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τις ικανότητες να τον βοηθήσει. 

Ο Κυπραίος διαπιστώνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, αφού  δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει. Ταυτόχρονα, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. 

Τέλος, η Δρόσω είναι σε δύσκολη θέση, καθώς ο Κωνσταντής την προσεγγίζει ερωτικά ξανά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ