Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Δία στις 23/1: Προσφέρει μεγάλες χαρές στον τομέα του έρωτα & των οικονομικών!

Εξάγωνο Αφροδίτης στους Ιχθύες μετον Δία στον Αιγόκερω, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 και ώρα να απολαύσουμε τύχη σε έρωτα και χρήμα, ιδίως για τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 2ου δεκαημέρου!

Τύχη, εύνοια και άπειρες ευκαιρίες, θα έχουμε με αυτήν την θετικότατη όψη!

Γενικά, το κλίμα των σχέσεων είναι θερμό και καλοπροαίρετο, με αποτέλεσμα να μας φέρει χαρά, καινούργια πράγματα και ξεκινήματα, αλλά και την δυνατότητα να λύσουμε πολλές παρεξηγήσεις και προβλήματα!

Ο έρωτας γίνεται μεγαλειώδης και πρωταγωνιστεί με το γλυκό του και αισιόδοξο πρόσωπο στην καθημερινότητα μας, αναφέρει το oroskopos.gr. Γκρεμίζονται τοίχοι και χτίζονται γέφυρες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, το φλερτ αυξάνεται, όπως και οι ερωτικές εξομολογήσεις ή ακόμα και οι προτάσεις για κάποια επισημοποίηση!

Στα οικονομικά, θα έχουμε ξαφνικές ευκαιρίες, χαρμόσυνες συμφωνίες, επίτευξη οικονομικών στόχων και γενική γενναιοδωρία!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Έρχεται ψυχική και συναισθηματική πληρότητα και εύνοια σε παρασκηνιακούς έρωτες!

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι κοινωνικός, κάνεις αλλαγές και γνωριμίες και έχεις τύχη στο φιλικό τομέα!  

ΔΙΔΥΜΟΣ
Επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις έρχονται και σε κάνουν να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις αισιοδοξία, άπλετη τύχη, κοινωνικότητα και πολλές ευκαιρίες να πετύχεις τους στόχους σου! Ευνοείσαι σε επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις και ταξίδια!

ΛΕΩΝ
Μεγάλες ερωτικές αλλά και οικονομικές επιθυμίες πραγματοποιούνται! Σεξουαλική βελτίωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχονται όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου αν είσαι δεσμευμένος ή αν είσαι ελεύθερος έρχεται μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία!

ΖΥΓΟΣ
Πολλές οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα! Επίσης, ανανεώνεσαι εμφανισιακά και γοητεύεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ετοιμάσου για άπειρες κατακτήσεις και εξομολογήσεις, αν είσαι ελεύθερος και αν είσαι δεσμευμένος, παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό!  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εύνοια στη οικογενειακή ζωή θα υπάρξει και θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τυχόν οικογενειακές σχέσεις που έχουν κλονιστεί! Επίσης, ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εύνοια σε μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες και ευχάριστα μηνύματα, κυρίως ερωτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μεγάλη η οικονομική εύνοια αυτών των ημερών, αλλά και αρκετές οι ευκαιρίες για σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής. Μείνε μακριά από διατροφικές υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ
Μεγάλες ευκαιρίες και ανέλπιστες καταστάσεις έρχονται σε όλους τους τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα σε έρωτα και χρήμα! Μπορείς να αισιοδοξήσεις ξανά και να απολαύσεις την τύχη σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ