Ελένη Χατζίδου: Να πως έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης - Η βοήθεια του Ετεοκλή

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης με την βοήθεια του συζύγου της Ετοεκλή.

Ο personal trainer της καρδιάς της Ελένης Χατζίδου, δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της Ετεοκλής Παύλου, όπου την βοήθησε με πρόγραμμα διατροφής και πολύ γυμναστική να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram που δίνει ένα μήνυμα για όσες γυναίκες γέννησαν τελευταία και αγχώνονται για τα περιττά κιλά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Αν υπάρχει έστω κ μια από εσας που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλα της εγκυμοσύνης,φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ απ τον άντρα μουΧωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα!δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιας μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλα φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους ! #fitmama #mompower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις

Μάλιστα η Ελένη που έχει 241 χιλιάδες followers στο Instagram έγραψε στην λεζάντα:

«Αν υπάρχει έστω και μια από εσας που αγχώνεται ή στεναχωριέται για τα κιλά της εγκυμοσύνης, φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά και από τον άντρα μου. Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα! Δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κι απίστευτη βοήθεια από τον personal trainer της καρδιάς μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλά φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να είναι καλά, εμείς να είμαστε δυνατές και με ψυχολογία για να τα προσέχουμε και όλα παίρνουν τον δρόμο τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ