Νιάρχος - Ζούκοβα : O Παύλος η Μαρί Σαντάλ & η πριγκίπισσα Αικατερίνη ανάμεσα στους Vip καλεσμένους στο ρώσικο μετα-γαμήλιο πάρτι (φώτο)

Οι εορτασμοί για το γάμο της χρονιάς συνεχίστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο

Ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα στο ξενοδοχείο Kulm του St Moritz, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τους "βασιλικούς γάμους" , που έγραψαν ιστορία. Χλιδή , λάμψη και η λίστα των Vip προσκεκλημένων από το διεθνές Jet-set ατελειώτη.

Πριγκίπισσες, αστέρες του Χόλιγουντ , διάσημοι σχεδιαστές μόδας , επιχειρηματίες, φόρεσαν τις μπότες του σκι τους και βρέθηκαν στο κοσμικό θέρετρο για το "γάμο της δεκαετίας". Ο γιος του Φίλιππου Νιάρχου και εγγονός του Σταύρου, ένωσε για πάντα τη ζωή του με την επιχειρηματία, συλλέκτη τέχνης, και εκδότρια περιοδικού Ντάσα Ζούκοβα.

 

 

Ο γάμος έγινε την Παρασκεύη, μία μέρα νωρίτερα από το Σάββατο που είχε προγραμματιστεί με τους καλεσμένους και το ζευγάρι να "τηρούν σιωπή ιχθύος".

 Στην λαμπερή τελετή η οποία έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα  Βεατρίκη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Ματσέλι Μότζι, η πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι με τον Πιέρ Κασιράγκι, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας  Στέλλα Μακάρτνεϊ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κέιτ Χάντσον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της και η Ιβάνκα Τραμπ με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

Η νύφη εντυπωσίασε τους καλεσμένους της με ένα ονειρικό νυφικό Valentino με  ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος, με πέρλες στα μανίκια ενώ φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό.

Το wedding party έγινε στο Kulm Hotel, ιδιοκτησίας της οικογένειας του γαμπρού με τον Mark Ronson να έχει αναλάβει το dj set της βραδιάς. Για τις ανάγκες του, το ζευγάρι είχε προνοήσει, τοποθετώντας θερμαινόμενες σκηνές για τους καλεσμένους με «προμήθειες» όπως ζεστά σνακς, finger food και cocktails, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ωστόσο ένας τέτοιος γάμος δεν θα μπορούσε να μη έχει συνέχεια. Oi εορτασμοί συνεχίστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Russian nights ♥️ @jeanpigozzi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) στις

 

Το Σάββατο ακολούθησε μετά -γαμήλιο πάρτι αφιερωμένο στην πατρίδα της νύφης , τη Ρωσία.

 

Ο Πρίγκιπας Παύλος, η Μαρί Σαντάλ, η πριγκίπισσα Ολυμπία  και η πριγκίπισσα Αικατερίνη του Ανόβερο με το σύζυγο της , πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστο ΣΤ΄ του Αννοβέρου , ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που μυήθηκαν στη ρώσικη κουλτούρα και μουσική  και ντύθηκαν με ρούχα που παραπέμπουν σε παραδοσιακές ρώσικες στολές για να παρακολουθήσουν το πάρτι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karlie Kloss and her husband attend also Dasha and Stavros wedding . . #karliekloss #dashazhukova #stavrosniarchos #weddingweekend #saintmoritz #jettset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) στις

Διαβάστε επίσης:Στο ξενοδοχείο Kulm ο " βασιλικός γάμος" της χρονιάς: Ο Κροίσος Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την Ντάσα του - Πριγκίπισσες, αστέρες του Χόλιγουντ & το διεθνές jet set παρόντες (φώτο-βίντεο)

Στο θεματικό after wedding παρτι έδωσε το παρών και η  Katy Perry με τον αρραβωνιαστικό της Ορλάντο Μπλουμ , ο οποίος μετά το γάμο την Κυριακή εθεάθη σε μεταμεσονύχτια έξοδο στο St. Moritz.

Επίσης στο πάρτι ήταν το μοντέλο Stella Maxwell και ο σχεδιαστής Peter Dundas 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lapo Elkann reappears at Dasha and Stavros wedding after his accident . . . #lapoelkann #dashazhukova #stavrosniarchos #wedding #jettset #agnelli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) στις

 

 

 

Μετά από δύο μέρες ξέφρενης γιορτής , την Κυριακή το πρωί ο Σταύρος Νιάρχος , η Ντάσα και οι φίλοι τους πήγαν για σκι στο St  Moritz.

O δημοσιογράφος, συγγραφέας, και τηλεοπτικός παρουσιαστής Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το ρώσικο after wedding party.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We peaked ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Derek Blasberg (@derekblasberg) στις

 

Φωτογραφίες ανέβασε στο Instagram και η Μαρί Σαντάλ αλλά και η Eugenia Garavani

 

 

Εν τω μεταξύ στο Instagram ανέβηκε και το εντυπωσιακό μονόπετρο της Ντάσα Ζούκοβα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always Happy to do @dasha ‘s nails #bela #everydayzoya for the #weddingday #dashazukhova in #valentino #weddingdress from #london to #stmoritz #switzerland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary @Akraboutique London (@nailsbymaryeconomopoulou_) στις

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ