Συγκίνηση με την πρώτη ομιλία του πρίγκιπα Χάρι μετά το Megxit: Λυπάμαι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, με την Μέγκαν μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες   

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία σε επίσημο ιδιωτικό δείπνο του για το Sentebale.

Ο πρίγκιπας Χάρι σε μια ομιλία φανερά πικραμένος και με υπονοούμενα για την Βασίλισσα αναφέρει ότι δεν είχε άλλη επιλογή με την σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ, από το να αποχωρίσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το ζευγάρι ελπίζει σε μια ειρηνική ζωή, ωστόσο σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε σκοπό να παραιτηθεί εντελώς από τα καθήκοντά του, για την ακρίβεια επιθυμούσε να υπηρετήσει την βασίλισσα αλλά χωρίς να παίρνει χρήματα, πράγμα που η βασίλισσα Ελισάβετ δεν δέχθηκε, ή θα τα έπαιρνε όλα μαζί με τις ευθύνες τους ή τίποτα. Έτσι με βαθιά λύπη ο πρίγκιπας Χάρι κατέληξε στο τίποτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει τους νέους που "χτυπήθηκαν" από τους ιούς HIV και AIDS, μεταξύ άλλων είπε: «Φαντάζομαι ότι έχετε ακούσει ή διαβάσει όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Γι' αυτό, θέλω να ακούσετε την δική μου αλήθεια, τουλάχιστον όσα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας όχι ως πρίγκιπας, ή δούκας, αλλά ως Χάρι, ο ίδιος άνθρωπος που πολλοί από εσάς παρακολουθούσατε να μεγαλώνει αυτά τα 35 χρόνια, αλλά με μια πιο καθαρή προοπτική».

Έπειτα, λυπημένος από την τροπή τον γεγονότων ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ πρόσθεσε ότι με την Μέγκαν είχαν ενθουσιαστεί πολύ στην αρχή με τα βασιλικά τους καθήκοντα και μοιράζονται τις ίδιες αξίες, όμως τα πράγματα άλλαξαν και το τελευταίο που τους έμενε να κάνουν ήταν να αποχωρήσουν. Μια πολύ δύσκολη απόφαση που την πήρα, ύστερα από πολύ υπομονή και επιμονή.

Σύμφωνα με την χθεσινή επίσημη δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ και γιαγιάς του Χάρι, το ζευγάρι θα απαρνηθεί τους τίτλους του, ενώ θα επιστρέψουν 2,4 εκατ. λίρες. Χρήματα που ξόδεψαν για την ανακαίνιση της έπαυλης Φρόγκμος.

Ένα βίντεο με τον Πρίγκιπα Χάρι μικρό έως τώρα:

Η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μια μέρα πριν ανακοινώσουν την αποχώρηση τους:

Ο πρίγκιπας Χάρι, η βασίλισσα Ελισάβετ και η Μέγκαν Μάρκλ σε επίσημη εμφάνιση:

Διαβάστε επίσης:

Η τελική συμφωνία για το Megxit: Η Μέγκαν κι ο Χάρι χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τους τίτλους & επιστρέφουν χρήματα στο βρετανικό κράτος - Η απόφαση της βασίλισσας (φώτο-βίντεο)

Βασίλισσα Ελισάβετ: "Ουράνιο τόξο" μετά την καταιγίδα - Έξοδος πρώτη φορά με τον "αμφιλεγόμενο" πρίγκιπα Άντριου μετά το σκάνδαλο & το Megxit (φώτο-βίντεο)

Μέγκαν - Ελισάβετ ούτε στο τηλέφωνο: Η βασίλισσα γιαγιά, η νύφη που το έσκασε & το παρασκήνιο στο Megxit
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ