Εύα Λονγκόρια - Σαρλίζ Θερόν -Κέιτ Μπεκινσέιλ: Στήθη "μάρμαρο" & "καρδιά πατάτα"... (φώτο-βίντεο)

Όλα τα αστέρια του Χόλιγουντ στο "κόκκινο χαλί" των Producers Guild Awards - Έκλεψε την παράσταση ο Μπραντ Πιτ 

Τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου το "παρών" στα 31α Producers Guild Awards που έλαβαν χώρα στο  Χόλυγουντ Παλάντιουμ, στο Λος Άντζελες. Η μεγάλη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο βραβεύει τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς παραγωγούς και συγκεντρώνει την "αφρόκρεμα" του Χόλιγουντ.

Ανάμεσα στις λαμπερές κυρίες που ξεχώρισαν για την παρουσία τους, η Εύα Λονγκόρια , η Σαρλίζ Θερόν  και η Κέιτ Μπεκινσέιλ.

Η Εύα Λονγκόρια φόρεσε ένα μάξι χρυσό παγιετέ φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ. Το μάξι φόρεμα είχε μια μεγάλη ζώνη που τόνιζε τη λεπτή της μέση. Το συνδύασε με χρυσά πέδιλα ενώ άφησε τα καστανά μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους της.

Λαμπερή ήταν και η εμφάνιση της Κέιτ Μπεκινσέιλ. Η 46χρονη ηθοποιός απαρνήθηκε για λίγο τα φορέματα για να εμφανιστεί με μία εντυπωσιακή , λαμπερή φόρμα, διακοσμημένη με πέρλες, χάντρες και εντυπωσιακά μοτίβα με χρυσά νομίσματα.

Το ντεκολτέ που έφτανε μέχρι τη μέση της σχεδόν άφηνε ακάλυπτο το μπούστο της.

Υπέρκομψη με "minimal chic" ασπρόμαυρη τουαλέτα εμφανίστηκε η Σαρλίζ Θερόν. Το μάξι μαύρο φόρεμα της , άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της για να φανεί το λευκό τοπ με τις τιράντες.

 

 

Στα βραβεία έδωσε το παρών και η λαμπερή και κομψή Νικόλ Κίντμαν που επέλεξε ένα λευκό σατέν έξωμο σύνολο. Το συνδύασε με μαύρες σουέντ γόβες με εντυπωσιακή στρας εγγράφα.

Αυτός όμως που "έκλεψε" την παράσταση με την εμφάνιση του ήταν ο Μπραντ Πιτ, που παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τη δουλειά του ως παραγωγόςΟ γοητευτικός πρωταγωνιστής του "Once Upon a time in Hollywood" εμφανίστηκε στα βραβεία με υπέροχο μαύρο κουστούμι.

Το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. Τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά του ήταν η πινελιά που έδινε στην εμφάνιση του το look του "γόη".

 

 

Από την "παλιά φρουρά" του Χόλιγουντ ιδιαίτερα κομψές και κεφάτες η Τζέιν Φόντα και η ηθοποιός Λίλι Τομλίν με μαύρα παγιετέ κουστούμια.

 

Διαβάστε επίσης: Hollywood: Δεν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν - Αλ Πατσίνο - Ρόμπερτ Ντε Νίρο (φώτο -βίντεο)

Από τα βραβεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο "μύθοι" του Χόλιγουντ. Οι πρωταγωνιστές στον "Ιρλανδό" , Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο συγκίνησαν το κοινό όταν ανέβηκαν μαζί στο βήμα, αναφέρει η Daily Mail.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στη βραδιά ήταν όταν η Μαργκότ Ρόμπι , χαρούμενη που έλαβε το βραβείο Stanley Kramer , για τη συμμετοχή της στο Bombshell έπεσε στην αγκαλιά της συμπρωταγωνίστριας της στην ταινία, Σαρλίζ Θερόν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ