"Καυτό" ημερολόγιο 2020: Cindy Crawford, Candice Swanepoel εκθέτουν τα κάλλη τους για κάθε μήνα (φώτο)

Μόδα, αστρολογία, φιλανθρωπία και διάσημα μοντέλα στο ημερολόγιο της Carine Roitfeld

Το ετήσιο ημερολόγιο της Καρίν Ρουατφέλντ, (Carine Roitfeld) είναι εδώ και τρία χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα στον κόσμο της μόδας καθώς διάσημα μοντέλα ποζάρουν στο φακό μεγάλων φωτογράφων μόδας.

Candice Swanepoel

Η έκδοση του 2020 σηματοδοτεί την τρίτη χρονιά που  η γνωστή συντάκτρια μόδας , εκδίδει το ημερολόγιο της και φέτος  παρουσιάζει υπέροχα  T-shirts.

"Είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει το νέο έτος με τολμηρό τρόπο", δήλωσε η Roitfeld σε δελτίο Τύπου, σημειώνοντας ότι για το καθένα από τα 12 μπλουζάκια που παρουσιάζονται στο ημερολόγιο πόζαρε ένα διαφορετικό μοντέλο που φωτογραφήθηκε από τη Brianna Capozzi.

 Irina Shayk 

"Αποφασίσαμε φέτος να παρουσιάσουμε μπλουζάκια γιατί χρειάζονται λιγότερο χαρτί και έτσι το ημερολόγιο είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, λέει η συντάκτρια μόδας, που φέτος προσθέτει στο ημερολόγιο της ένα ακόμα στοιχείο: Την αστρολογία.

Doutzen Kroes

Οι άνθρωποι έχουν μεγάλη περιέργεια να γνωρίζουν το ζώδιο του άλλου. Συχνά η ερώτηση "Τι ζώδιο είσαι;" είναι η πρώτη που κάνουν. Είναι ένας τρόπος για να σπάσει ο πάγος., λέει η Καρίν Ρουατφέλντ, Έτσι στο φετινό της ημερολόγιο ποζάρουν διάσημα μοντέλα ανάλογα με το ζώδιο τους.

Stella Maxwell

Η  Irina Shayk ως Αιγόκερως  ποζάρει τον Ιανουάριο, η Doutzen Kroes ως Υδροχόος ποζάρει το Φεβρουάριο, η  Cindy Crawford ως Ιχθείς έρχεται το Μάρτιο ενώ η Candice Swanepoel ως Ζυγός τον Οκτώβριο, αναφέρει η standard.co.uk

 Miss Fame

Για να γίνει το ημερολόγιο ακόμα πιο προσωπικό τα μοντέλα που πόζαραν αφιλοκερδώς διάλεξαν το κάθε ένα μία διαφορετική φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία θα διατεθούν τα έσοδα από τις πωλήσεις.

 Από το ξεκίνημά του το 2018, το ημερολόγιο δωρίζει το 100% των εσόδων του σε μια φιλανθρωπική οργάνωση, με τις παρελθούσες επιλογές να είναι το Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνο του Μαστού το 2019 και οι Special Olympics το 2018.

Cindy Crawford

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ