Γιάννης Στάνκογλου: "Πονάνε τα παλικάρια ωρέ"; - Ο "Θωμάς" έφαγε πολύ ξύλο στις "Άγριες Μέλισσες" & δείχνει πως έγινε (φώτο)

Οι δραματικές εξελίξεις στη δημοφιλή σιερά

Στα τελευταία επεισόδια της δημοφιλούς σιεράς του ANT1 "Άγριες Μέλισσες" , ο "Θωμάς Κυπραίος", τον οποίο υποδύεται εξαιρετικά ο ταλαντούχος Γιάννης Στάνκογλου, έχει ενοχλήσει πολύ τον "Δούκα Σεβαστό",, (Λεωνίδας Κακούρης) με τη συμπεριφορά του.

Έτσι ο άρχοντας του χωριού "Διαφάνι" αποφασίζει να "δώσει ένα μάθημα" στον "Θωμά" χρησιμοποιώντας τον πιστό του υπάλληλο "Μελέτη", (Γιώργος Γεροντιδάκης). Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Μελέτης με εντολή του Δούκα επιτίθεται στο Θωμά με σκοπό να τον "βγάλει από τη μέση".

Ο Γιάννης Στάνκογλου που γλύτωσε το θάνατο αλλά τραυματίστηκε σοβαρά, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τη σκηνή. Μάλιστα αναφέρεται στην μακιγιέζ της σειράς  Άσπα Κωνσταντοπούλου , που είναι εκείνη που φρόντισε να "δημιουργήσει" τα τραύματα στο πρόσωπο του.

"Πονάνε τα παλικάρια ωρέ" έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πονάνε τα παλικάρια ωρε...#agriesmelisses #agriesmelisses? #ant1tv #ant1 sfxmakeup @aspakonstantopoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou) στις

Στα επόμενα επεισόδια της σιεράς έρχονται νέες δραματικές εξελίξεις. Η Ελένη θα σταθεί στο πλευρό του Θωμά που δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Μελέτης αρνείται να αποκαλύψει για ποιο λόγο πυροβόλησε το Θωμά και προκαλεί υποψίες στο χωριό.

Στο μεταξύ ο Δούκας έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και ο αινιγματικός και μυστηριώδης "Θωμάς" θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με το παρελθόν του. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ