Γιάννης Στάνκογλου: "Πονάνε τα παλικάρια ωρέ"; - Ο "Θωμάς" έφαγε πολύ ξύλο στις "Άγριες Μέλισσες" & δείχνει πως έγινε (φώτο)

Οι δραματικές εξελίξεις στη δημοφιλή σιερά

Στα τελευταία επεισόδια της δημοφιλούς σιεράς του ANT1 "Άγριες Μέλισσες" , ο "Θωμάς Κυπραίος", τον οποίο υποδύεται εξαιρετικά ο ταλαντούχος Γιάννης Στάνκογλου, έχει ενοχλήσει πολύ τον "Δούκα Σεβαστό",, (Λεωνίδας Κακούρης) με τη συμπεριφορά του.

Έτσι ο άρχοντας του χωριού "Διαφάνι" αποφασίζει να "δώσει ένα μάθημα" στον "Θωμά" χρησιμοποιώντας τον πιστό του υπάλληλο "Μελέτη", (Γιώργος Γεροντιδάκης). Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Μελέτης με εντολή του Δούκα επιτίθεται στο Θωμά με σκοπό να τον "βγάλει από τη μέση".

Ο Γιάννης Στάνκογλου που γλύτωσε το θάνατο αλλά τραυματίστηκε σοβαρά, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τη σκηνή. Μάλιστα αναφέρεται στην μακιγιέζ της σειράς  Άσπα Κωνσταντοπούλου , που είναι εκείνη που φρόντισε να "δημιουργήσει" τα τραύματα στο πρόσωπο του.

"Πονάνε τα παλικάρια ωρέ" έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πονάνε τα παλικάρια ωρε...#agriesmelisses #agriesmelisses🐝 #ant1tv #ant1 sfxmakeup @aspakonstantopoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou) στις

Στα επόμενα επεισόδια της σιεράς έρχονται νέες δραματικές εξελίξεις. Η Ελένη θα σταθεί στο πλευρό του Θωμά που δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Μελέτης αρνείται να αποκαλύψει για ποιο λόγο πυροβόλησε το Θωμά και προκαλεί υποψίες στο χωριό.

Στο μεταξύ ο Δούκας έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και ο αινιγματικός και μυστηριώδης "Θωμάς" θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με το παρελθόν του. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ