Η Νίκη Παλληκαράκη - Η στιγμή που έχασα τα λόγια μου πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου & η Μαρινέλλα με έσωσε με... κλωτσιά! (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για μία δύσκολη στιγμή που έζησε επί σκηνής

Η Νίκη Παλληκαράκη μίλησε σε συνέντευξη της για μια δύσκολη στιγμή που έζησε επί σκηνής. Στο Ηρώδειο κοιτάζοντας τον Παρθενώνα και μία εκπληκτική πανσέληνο , στη διάρκεια παράστασης, έπαθε "το απόλυτο σεντόνι" και έχασε τα λόγια της.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή του  Γιώργου Λιάγκα, μίλησε για τη στιγμή που χρειάστηκε η "κλωτσιά" της Μαριννέλας για να τη συνεφέρει.

“Ήμασταν στο Ηρώδειο σε μια παράσταση του Τσακίρη, τα Γυναικών Πάθη, που πρωταγωνίστρια ήταν η Μαρινέλλα. Έπρεπε να τρέξω να πέσω στα πόδια της, να σηκώσω το κεφάλι μου να την κοιτάξω και να της πω μια ατάκα. Σηκώνοντας το κεφάλι βλέπω τον Παρθενώνα με μια απίστευτη πανσέληνο… το απόλυτο σεντόνι.

Την κοίταζα και άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου γιατί δεν ήξερα τι να πω κι ευτυχώς για την Μαρινέλλα που είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με κλώτσησε, μου έκανε με τα μάτια “φύγε” και συνεχίσαμε”, είπε η Νίκη Παλληκαράκη, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ