Θοδωρής Φραντζέσκος: Συγκινεί ο "Κερέμ" από το Κόκκινο Ποτάμι - "Χάσαμε όλη μας την περιουσία σε ένα βράδυ & ξεριζωθήκαμε" (βίντεο)

"Στα 21 μου έπαθα κάτι σαν εγκεφαλικό. Ήμουν ένας θλιμμένος άνθρωπος"

Αποκαλυπτικός, συγκινητικός και ανθρώπινος ήταν ο Θοδωρής Φραντζέσκος στην συνέντευξη που έδωσε εχθές το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον "Κερέμ" στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Open "Το κόκκινο Ποτάμι", καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show" μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή του.

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν 21 ετών αλλά και για την οικονομική καταστροφή που έζησε η οικογένεια του, όταν εκείνος ήταν μόλις 10 ετών.

«Εγώ στα 21 μου έπαθα κάτι σαν εγκεφαλικό. Δεν ήταν ευτυχώς εγκεφαλικό, αλλά είχα ζοριστεί τόσο πολύ, είχα αγχωθεί, ήμουν ένας άνθρωπος θλιμμένος. Το πολέμησα, το δούλεψα και από εκεί και πέρα οδηγήθηκα σε κάποια μονοπάτια πάρα πολύ όμορφα. Πήγα σε ψυχολόγο, αλλά κυρίως βοηθήθηκα μόνος μου», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Δεν ήταν όμως αυτή η μόνη δύσκολη στιγμή της ζωής του. Μερικά χρόνια πριν είχε περάσει οικονομικές δυσκολίες, καθώς μέσα σε ένα βράδυ η οικογένειά του χρεωκόπησε και έτσι αναγκάστηκαν να "ξεριζωθούν" από τον τόπο που έμεναν.

«Οικογενειακά περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Όταν ήμουν δέκα χρόνων, ξαφνικά σε ένα βράδυ, χάσαμε όλη μας την περιουσία. Ο πατέρας μου είχε επιχειρήσεις, όπου όλα ήταν υποθηκευμένα… Θυμάμαι τη μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου και να μου λέει “Θόδωρε, φεύγουμε” και το μόνο που πρόλαβα να πάρω ήταν το μαξιλάρι μου. Τα χάσαμε όλα, ήταν πάρα πολύ σκληρό, ήταν ένας ξεριζωμός για μένα», είπε ο Θοδωρής Φραντζέσκος.

Και πρόσθεσε: «Ισορροπώ μέσα μου πολλά χρόνια μετά. Πέρασα μία δεκαετία σκληρή αλλά και πάλι ό τι δεν πιστεύω πως γίνονται τυχαία και με οδήγησαν κοντά στον άνθρωπο και μακριά από την βιτρίνα και είμαι ένας ευλογημένος άνθρωπος».

Σε ό,τι αφορά τη συντροφικότητα ο "Κερέμ" , από το "Κόκκινο Ποτάμι", είπε: «Όσο περνάει ο καιρός και όσο περισσότερο εξοικειώνομαι με τον εαυτό μου -γιατί κλείνομαι πολύ στον εαυτό μου, τόσο περισσότερο ανοίγει αυτό και προς τους άλλους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ