Ο διάσημος Γάλλος σεφ Geoffrey Rembert δημιούργησε μενού με Ελληνικά προϊόντα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας 

Ο γνωστός Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent , Le Bristol Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat,  ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St.George Lycabettus το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως Καλύτερη θέα στην Ευρώπη! 

Μαζί με τον  executive chef, Βασίλη Μήλιο δημιούργησαν ένα ελληνογαλλλικό μένου degustation «Some like it HAUTE!» Paris – Athènes.

Ανδρονικη Κολοβου,Χαρις μακρακου,Ρενε Νοστη,Κατερίνα Μάντα
 

Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining & quality food, στο μενού θα βρείτε γαλλικές γεύσεις ( Χτένια St.Jacques στο τηγάνι, πράσα μπρεζέ & αχλάδι) και ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο, λεμόνι και μελωμένη ντομάτα) τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.

Μαρία Χατζηνάσιου

Το ξενοδοχείο διoργάνωσε μια Ελληνογαλλική βραδιά με την παρουσία του Γάλλου πρέσβυ Patrick Maisonnave , την σύζυγo του Κα. Νάντια Sartawi, την κα. Λίζα Έβερτ, κα. Μαρία Χατζηνάσιου , Pascal Iakovou,  κ.Μανάλη του Ελληνογαλλικού επιμελητηρίου, οι πρέσβεις κ.Γιώργος Σαββαϊδης και ο κ. Γεωργούντζος με την συζυγό του Κατερίνα, 

AE Πρέσβυς της Γαλλίας, Κ.Patrick Maisonnave , Geoffrey Rembert, Ειρήνη
 

Επίσης μια βραδιά γευσιγνωσίας με την Άντα Ηλιοπούλου , την Ειρήνη Νικολοπούλου, την Φαίη Μπέη, τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη Σοφία Μαριόλα, τον Σπύρος Πώρος, τον Παντελής Κοντογιάννης κ.α

Το Menu Degustation «Some like it HAUTE!» θα σερβίρετε καθημερινά στο La Suite Lounge

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210 7416191

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ