Σταρ Ελλάς 2019 - Ραφαέλα Πλαστήρα: Ο σύντροφος μου με κακοποιούσε, με έδερνε & με κλείδωνε μέσα

Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα δίνει συνέντευξη στον Μιχάλη Πλεμμένο και ομολογεί την κακοποίηση που είχε δεχθεί από τον πρώην σύντροφό της.

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο και στην εκπομπή “Happy Day”  η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία μίλησε και για την κακοποίηση που δεχόταν από πρώην σύντροφό της.

«Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πως, επειδή πριν μερικούς μήνες ήμουν σε μια πολύ δύσκολη θέση, σε μια σχέση τοξική, ήθελα να περάσω στις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που έχουν περάσει τα ίδια με μένα ή χειρότερα, πως δεν είναι μόνες τους. Και πως πρέπει να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα, δεν πρέπει να φοβούνται.

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω κι εγώ πώς ξέφυγα, γιατί μέναμε μαζί, συζούσαμε. Δεν με άφηνε καθόλου να βγαίνω έξω, βγαίναμε μόνο μαζί. Όταν έφευγε από το σπίτι, πάντα κλείδωνε την πόρτα. Η αστυνομία είχε έρθει αρκετές φορές, με χτυπούσε πολύ άσχημα, ήμουν σε πολύ χάλια κατάσταση, είχα πάει στο νοσοκομείο. Του είχα κάνει πολλές μηνύσεις, έμπαινε φυλακή για μια μέρα και έβγαινε. Δραπέτευσα από το σπίτι που μέναμε μαζί και γύρισα στην Ελλάδα», είπε η Ραφαέλα Πλαστήρα στην κάμερα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ