Ο πιλότος της British Airways λιποθύμησε στην πτήση Αθήνα - Λονδίνο: Πως το προσγείωσε ο συγκυβερνήτης

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη με την πτήση της British Airways Αθήνα - Λονδίνο, όταν ο πιλότος μύρισε μια περίεργη οσμή και ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις του. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό της Daily Mail μια παραλίγο τραγωδία αποφεύχθηκε χάρις τον συγκυβερνήτη της πτήσης British Airways Αθήνα - Λονδίνο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πιλότος λιποθύμησε την ώρα που το αεροσκάφος ήταν στον αέρα και σε απόσταση 4 ναυτικών μιλίων από το αεροδρόμιο Χίθροου. 

Η αιτία που έχασε τις αισθήσεις του ο πιλότος το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα ήταν μια δυσάρεστη οσμή που μύρισε εκείνη την ώρα στο αεροπλάνο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail παρόμοιο περιστατικό έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν. Μάλιστα το 2019 έχουν αναφερθεί πάνω από 300 δηλώσεις για περίεργες οσμές στο πιλοτήριο και 100 καταγγελίες για τοξικότητα στον αέρα μέσα στα αεροπλάνα της εταιρείας

Παρόλα αυτά το δυο λεπτά μετά το σήμα κινδύνου το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς κίνδυνο μέσα σε 48 ώρες. Ο κυβερνήτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ