Η Σίντι Κρόφορντ έκανε παρέμβαση στον δεσμό της κόρης της - Έτσι η Κάια Γκέρμπερ χώρισε από τον Πιτ - Ποιος ήταν ο τυχερός;

Τέλος φαίνεται να μπήκε στη σχέση των Πιτ Ντέιβιντσον και Κάια Γκέρμπερ, του πολυσυζητημένου ρομάντσου της σόουμπιζ.

Η 18χρονη Κάια Γκέρμπερ, κόρη του διάσημου top model των 90's Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ραντ Γκέρμπερ, διατηρούσε σχέση εδώ και περίπου τρεις μήνες με τον 26χρονο Πιτ Ντέιβιντσον, γνωστό κωμικό και σταρ της αμερικανικής εκπομπής "Saturday Night Live" του NBC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW | pete and @kaiagerber arriving to @rickyvelez 's wedding! : @justjared #petedavidson #kaiagerber

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete davidson updates (@petedavidsonrares) στις

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι χώρισε και, μάλιστα, μετά από παρέμβαση των γονιών της 18χρονης Κάια, καθώς θεωρούσαν πως οι δυο τους δεν ταίριαζαν και πως έτσι θα προστάτευαν την κόρη τους.

Συγκεκριμένα, η Σίντι και ο Ραντ είχαν πρόσφατα μια συζήτηση με τον Πιτ και την σχέση του με την κόρη τους στο διαμέρισμα της Κάια. Μίλησαν για την σχέση του νεαρού ζευγαριού και για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με το cosmopolitan.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW | pete with @kaiagerber in miami!: @justjared #petedavidson #kaiagerber

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete davidson updates (@petedavidsonrares) στις

Λίγο αργότερα, ο Πιτ έφυγε από το διαμέρισμα, ενώ από τότε δεν έχει θεαθεί ξανά, και οι γονείς του νεαρού μοντέλου προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.

Ο Πιτ φέρεται να αντιμετωπίζει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα και να αναζήτησε θεραπεία κατά την περίοδο των γιορτών, ενώ πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο Page Six: "Ο Πιτ έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο αντιδράσεων και είναι πολύ πιεστικός προς τις κοπέλες του. Η Κάια είναι μόνο 18 χρονών και είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ