Πως ντύθηκαν οι κριτές και η παρουσιάστρια στο My Style Rocks: "Chanel" η Στικούδη, μαύρη περούκα ο Γαβαλάς - Φώτο 

Το «My style rocks», έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (13/1) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και χθες προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του show με τους κριτές και την παρουσιάστρια να επιλέγουν chic αλλά και εκκεντρικές στιλιστικές εμφανίσεις. 
 

Η πολυτάλαντη παρουσιάστρια του show Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με μαύρη φούστα που είχε σχέδιο "chanel" και λευκό πουκάμισο με μπεζ λεπτομέρειες, ενώ τα μαλλιά της τα είχε φτιάξει να πέφτουν τα μισά κάτω και τα υπόλοιπα πιασμένα πίσω. Το look ολοκλήρωσε με μπεζ γόβες που έδεναν πολύ ωραία στην γάμπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινήσαμε χθες πολύ δυναμικά !!!!! Τα λέμε σε 10 λεπτά στον @skaitv.gr !! @grmystylerocks #mystylerocks #instyle #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Ο Στέλιος Κουδουνάρης επέλεξε ένα total black σύνολο που το κολάκευε αρκετά. Η Έλενα Χριστοπούλου φόρεσε τόνους του λευκού και μπεζ, κάνοντας την εμφάνιση της με κοστούμι.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο εκκεντρικός του επεισοδίου στην κριτική επιτροπή, φόρεσε μαύρη περούκα και κοστούμι σε φαρδιά φόρμα σε απόχρωση του μπλεζ και μαύρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε τις εμφανίσεις της ημέρας Ποιο στιλ σας αρέσει περισσότερο;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ