Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες προβλέψεις της για όλα τα ζώδια: Ποιοι θα έχουν επιτυχία;

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Ιανουαρίου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλό προφίλ καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν. Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε. Προχωρήστε βήμα-βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δε σας αρμόζουν. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων πριν βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος. Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής Δε σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα. Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας. Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ: Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Όσο εύκολο λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ