Δίκη για την Ελένη Τοπαλούδη: Κατέρρευσε η μητέρα & μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγο η μητέρα της Ελένης Τόπαλούδη.

Δεν κατάφερε να παρακολουθήσει όλη την ακροαματική διαδικασία η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, η οποία κατέρρευσε εντός της δικαστικής αίθουσας όπου πραγματοποιείται η δίκη για την άγρια δολοφονία της κόρης της πριν από 14 μήνες στη Ρόδο.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο προσήλθε στο βήμα υποβασταζόμενη από το σύζυγο της. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, σε έντονη συναισθηματική φόρτισε, τόνισε πως το παιδί της ήταν καλό, φιλότιμο, είχα αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ήταν της προσφοράς.

Η μητέρα της Ελ. Τοπαλούδη ζήτησε την ανώτατη ποινή για τους δύο κατηγορουμένους.

«Μου καταστρέψανε τη ζωή μου. Θέλω να καταδικαστούν με την πιο ψηλή ποινή, δεν μπορεί να παρακαλάει το παιδί και να μην δείχνουν έλεος. Βρεθήκανε δύο ανθρωπόμορφα τέρατα, να αφαιρέσουν τη ζωή του παιδιού μου» τόνισε.

Αίσθηση προκάλεσαν και οι αιχμές που άφησε η μητέρα της Ελ. Τοπαλούδη για την συμμετοχή στο έγκλημα, ενδεχομένως και άλλων προσώπων, συγγενών του Έλληνα κατηγορούμενου.

«Εγώ πιστεύω ότι γιαγιά και όλο περιβάλλον είναι μέσα στα κόλπα του εγγονού.. Η γιαγιά λέει ότι δήθεν είδε χαρούμενη την Ελένη μου να είναι με τα δύο τομάρια, θα ακούσετε αλήθειες με αυτή τη γιαγιά που δεν ντράπηκε και ήρθε;  Εγώ πιστεύω ότι ακούγανε και κωφεύανε (σς εκείνο το βράδυ), ξέρανε την προβληματική συμπεριφορά, και δεν ενδιαφερόταν…» ανέφερε η μητέρα.

Στην ολοκλήρωση της κατάθεση της κινήθηκε προς την πλευρά των δύο κατηγορουμένων, φωνάζοντας να δει τα πρόσωπα των δύο κατηγορουμένων. «Θέλω να δω τις φάτσες τους το δικαιούμαι» ξέσπασε η μητέρα.«Δις ισόβια δεν θα δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ…θα τους σκοτώσω εγώ αν δεν τους βάλουν ισόβια . Εγώ θα την κάνω τη δουλειά» φώναζε, λέγοντας «η Ελένη ήταν ό, τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου, χάρηκα όταν την γέννησα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ