Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Άντα Λεούση - Ποιοι ευνοούνται & ποιοι πρέπει να προσέξουν; 

Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;
 

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 13 έως 19 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση και το oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιήσετε ψέματα για οποιονδήποτε λόγο και να έχετε, γιατί το να χάσει την εμπιστοσύνη που σας έχει θα είναι η μεγαλύτερή σας απογοήτευση και θα την έχετε προκαλέσει από μόνοι σας. Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δε θα αποφύγετε τα λάθη. 'Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη μπείτε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων, γιατί οι ριψοκίνδυνες κινήσεις και οι λάθος επιλογές, μπορεί να κοστίσουν και στην υγεία σας. Μην επιχειρήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας, καθώς αυτές οι μέρες θα είναι άκρως ακατάλληλες.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στο συναισθηματικό σας τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Όσο εύκολα θα κάνετε κοινά σχέδια, τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν και καθώς θα περνούν οι μέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι αν δε δείξετε εγκράτεια, το να βρείτε κοινά σημεία επαφής μεταξύ σας. Αυτό το κλίμα θα επεκταθεί και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας. Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευθείτε τόσο, που θα χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας. Αρκετά είναι ταλαιπωρημένη, δεν χρειάζεται κι άλλο. Το πλανητικό σκηνικό πλούσιο σε αλλαγές και μπορεί σε αρκετά να σας βοηθάει, αλλά οι εντάσεις και οι προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι σίγουρα εμφανείς και έντονες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι. Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας, είστε αναμφισβήτητα καλοί. Προβείτε σε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αρκεί να μην βάλετε μπροστά το «εγώ» σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα οξύνετε την ήδη περίεργη κατάσταση και θα την χειροτερέψετε.

ΛΕΩΝ: Σταθεροποιήστε κάποιες φιλίες και γνωριμίες που θα κάνετε, όπως και να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά αφού τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση όπως και να έχει να τα γλιτώσετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού. Δείξτε σύνεση και επειδή τα έξοδα σας θα συναγωνίζονται τα έσοδα, θα εξαρτάται καθαρά από εσάς η οικονομική σας κατάσταση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις, επειδή ήδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά, γιατί γρήγορα θα ξαναβρείτε το ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, για ότι θέμα και αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που θα σας χρεωθούν και θα επηρεάσουν και το γόητρό σας. Αποδείξτε σε όλους την αξία σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί, σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας που έχετε παραμελημένο.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεση σας δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα. Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, σκεπτόμενοι πως δε θα θέλατε να είστε στη δική του θέση και βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δε θέλετε η σχέση σας να καταλήξει σε τέλμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας. Στηρίξτε τη σχέση σας στην  ειλικρίνεια και το σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δε θα έχει διάρκεια. Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας, θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι. Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη και θα έχετε επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ένα διάλειμμα  για να συνυπάρξετε αρμονικά και ήσυχα και θα διαπιστώσετε πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιταλαντεύσεις στη διάθεσή σας, δίνοντας τη θέση τους σε γλυκά συναισθήματα και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα από τη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, χωρίς να καταφεύγετε στην κριτική και σε ανούσιους υπολογισμούς επιζητώντας την απόλυτη κάλυψη των δικών σας και μόνο αναγκών, γιατί οι παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντός δε θα κοπάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στη μνήμη σας θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις από παλιές σας αγάπες, κάνοντάς σας να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να νιώθετε ασφαλείς μόνο μόνοι σας. Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δε θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το έντονο άγχος και οι τάσεις μελαγχολίας που θα σας εμφανίζονται σας βγάζουν από τους κανονικούς σας ρυθμούς, που αν θέλετε να τους ξαναβρείτε για να νιώσετε καλύτερα, προτιμήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, είτε κάνοντάς μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας πνίγει, είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή το σύντροφό σας. Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ότι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι αληθινό. Έχετε τα αυτιά  και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε που υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.Αποφύγετε δια ροπάλου το σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ