Άγνωστος "τσάκωσε" τον Πρίγκιπα Χάρι να λέει στο αφεντικό της Disney: Η Μέγκαν χρειάζεται δουλειά - Κάνει voiceovers (βίντεο)

Στην πρεμιέρα του Lion King

Το νέο συμβόλαιο που υπόγραψε η Μέγκαν Μαρκλ με τη Disney θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα της "παρέμβασης" του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με ένα βίντεο που δείχνει τον Δούκα του Σάσεξ να προσπαθεί να πείσει το αφεντικό της Disney , Bob Iger , να δώσει δουλειά στη γυναίκα του.

Στην πρεμιέρα του Lion King τον περασμένο Ιούλιο, ο πρίγκιπας Χάρι ενημέρωσε τον ισχυρό άντρα της Disney για το ενδιαφέρον της Δούκισσας του Σάσεξ να κάνει κάποιο voice over σε ταινία. 

Στο βίντεο που τραβήχθηκε τυχαία από έναν φαν του Χάρι, και δημοσιεύει η Daily Mail ο πρίγκιπας σε μια συνομιλία που γίνεται λίγο στο "πόδι" φαίνεται να δείχνει τη Μέγκαν στον Bob Iger και να λέει: "Το ξέρεις  ότι μπορεί να κάνει voice-overs;"

Ο Iger απαντά: "Όχι δεν το ήξερα".

Και ο διάλογος συνεχίζεται ως εξής:

Πρίγκιπας Χάρι: "Φαίνεσαι έκπληκτος. Η Μέγκαν ενδιαφέρεται πολύ"

Bob Iger: Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Είναι υπέροχη ιδέα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παρακολούθησαν την πρεμιέρα του Lions King μαζί με άλλες διασημότες όπως ο Έλτον Τζον και η Μπιγιόνσε.

Η συζήτηση αυτή έγινε πολύ πριν ανακοινώσουν την πρόθεση τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα, γεγονός που έφερε μεγάλη αναστάτωση στο παλάτι.

Εχθές ανακοινώθηκε ότι η Μέγκαν συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων. Η εφημερίδα δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ "Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ