Οι διάσημοι Designers "ορκίζονται":Το σπίτι των ονείρων σας είναι εδώ - 79 εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης (φώτο)

Μικρός ή μεγάλος ο χώρος σας θα αλλάξει όψη με αυτά τα "τρικ"

Η νέα χρονιά και η νέα δεκαετία είναι εδώ και ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αλλάξει όψη το σπίτι μας. Ένας όμορφα διακοσμημένος χώρος δεν αναδυκνείει μόνο το καλό μας γούστο. Μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα.

 

Όμως μερικές φορές τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα σπίτι μας αποτρέπουν από τη διάθεση για διακόσμηση. Αυτό είναι λάθος λένε οι διάσημοι διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

Ακόμα κι αν ένας χώρος είναι μικρός ή δεν είναι και τόσο φωτεινός υπάρχουν πάντα λύσεις και τρόποι για να γίνει εντυπωσιακός.

Επιστρατεύστε την καλαισθησία και την δημιουργικότητα σας, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, και το σπίτι των ονείρων σας θα γίνει πραγματικότητα .

To Elle Decor παρουσιάζει 79 εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης που έδωσαν διάσημοι Designers εσωτερικών χώρων.

Όπως κι αν είναι το σπίτι σας , όποιο κι αν είναι το γούστο σας, ανάμεσα τους θα βρείτε αυτή που θα λατρέψετε και θα σας ταιριάζει.

Φέτος οι τάσεις θέλουν να είστε τολμηροί με το χρώμα, να μη φοβάστε να μετατρέψετε ένα μικρό χώρο σε "υπερπαραγωγή", να συνδυάζετε το ρετρό με το μοντέρνο, το κλασσικό με το σύγχρονο.

Επενδύστε στα άνετα έπιπλα και στα όμορφα φωτιστικά για το ταβάνι και όχι μόνο. Συνδυάστε υφάσματα και υφές. Μην φοβηθείτε να βάλετε φολκλόρ στοιχεία, από τα ταξίδια σας, στο χώρο σας.

Διακοσμείστε όμορφα τα μικρά και μεγάλα τραπέζια σας. Δοκιμάστε τα χρώματα πριν αποφασίσεσετε σε ποιο χρώμα θα βάψετε τελικά το δωμάτιο ή το σπίτι σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ