Πένθος στον Πανιώνιο: Η αγαπημένη του οπαδός Ρενάτα δεν είναι πια εδώ - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο (φώτο)

Η Ρενάτα ήταν φίλαθλος του Πανιωνίου και είχε κατακτήσει με την παρουσία της στα γήπεδα όλο το ποδοσφαιρόφιλο κοινό και όχι μόνο

Πάλεψε, έδωσε τη μάχη της με αξιοπρέπεια και σθένος απέναντι στον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Η γνωστή φίλαθλος του Πανιωνίου, Ρενάτα, "έφυγε" από τη ζωή, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στην κυανέρυθρη και όχι μόνο οικογένεια.

Η Ρενάτα γνώρισε τη συμπάθεια όλων για τον τιτάνιο αγώνα που έδινε, λάτρευε τον Ιστορικό και αποτελούσε τη δύναμή της. Έδινε το παρών στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ήταν πάντα δίπλα στην αγαπημένη της ομάδα.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι οι φίλοι του ΟΦΗ είχαν αναρτήσει πανό για την ίδια που έγραφε: "Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο-  Ρενάτα είσαι δύναμη- Οι φίλοι σου στο ΟΦΗ", αναφέρει το Sports 24.

Παράλληλα, τη θλίψη της για την απώλεια της γνωστής οπαδού του Πανιωνίου εξέφρασε και η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ, με επίσημη ανακοίνωση:

ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό της πολυαγαπημένης μας Ρενάτας.

 

 

Η Ρενάτα πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτή την άνιση μάχη, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του Πανιωνίου.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ