Άσλεϊ Γκράχαμ: Με την... κοιλιά στο στόμα το plus size μοντέλο χορεύει κολασμένα, κάνει γυμναστική & περιμένει τοκετό όπου να ναι (φώτο-βίντεο)

Το αγοράκι της θα γεννηθεί σε λίγο. Στο μεταξύ η μέλλουσα μαμά χορεύει, βάφεται, ποζάρει με μαγιό ,γυμνάζεται και λέει: "Αγαπήστε το σώμα σας"

Η Άσλεϊ Γκράχαμ εδώ και πολλά χρόνια  είναι γνωστή στο χώρο της μόδας για τις προσπάθειες της να μεταφέρει το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους , ακόμα κι αν έχουν παραπάνω κιλά.

Εκτός από την καριέρα της στις διεθνείς πασαρέλες η Άσλεϊ Γκράχαμ που όπου να ναι θα γίνει μανούλα, δημιούργησε τη δική της φίρμα με μαγιό και παρουσίασε μπικίνι και ολόσωμα που θα κάνουν όλες τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με το σώμα τους στην παραλία.

Το γνωστό plus size μοντέλο έγινε η ίδια η πρέσβειρα των μαγιό της. Το ίδιο κάνει και τώρα που βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Περιμένοντας το πρώτο της παιδί ποζάρει φορώντας κομμάτια της νέας συλλογής της Swimsuits for All.

"Το να ποζάρω με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό της σειράς Swimsuits for All ενώ είμαι έγκυος θεωρώ ότι είναι μια καμπάνια πολύ ενθαρρυντική για τις γυναίκες. Το σώμα μας αλλάζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά μπορούμε να είμαστε όμορφες και όταν η κοιλιά μας μεγαλώνει", δήλωσε η Γκράχαμ στο harpers bazaar

Το γνωστό μοντέλο εχθές ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram. Χορεύει ασταμάτητα, ενώ βάζει κραγιόν στα χείλη της. "Το αγοράκι μου θα έρθει σύντομα. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα. Στο μεταξύ βάφουμε τα χείλη μας με τα κραγιόν της Revlon", έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Boy is coming SO soon ?‼️but that’s not the only thing! We’re launching NEW SHADES for my @revlon Never Enough Lip collection!! Coming sooooooon!! ?✨?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 months in and this is how we do it ???? ?@mrjordan1911

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Σε άλλο βίντεο την βλέπουμε να κάνει ασκήσεις , υπό τις οδηγίες του personal trainer που τη βοηθάει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ