Κρίση στο Μπάκιγχαμ: Η βασίλισσα Ελισάβετ καλεί σε έκτακτη σύσκεψη Κάρολο , Ουίλιαμ & Χάρι - Η Μέγκαν στο skype από Καναδά (φώτο)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος από την απόφαση του αδερφού του

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι καταρρακωμένος μετά την απόφαση του αδερφού του Χάρι, να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα. Η ρήξη στη σχέση των δύο αδερφών, βαθαίνει ακόμα περισσότερο μετά από την ανακοίνωση του Δούκα του Σάσεξ και της συζύγου του, Μέγκαν.

Ένας φίλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δήλωσε εχθές τη νύχτα, ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ είναι πολύ λυπημένος που η στενή σχέση που είχε κάποτε με τον αδερφό του δεν υπάρχει πια. "Δεν μπορώ πια να βάλω το χέρι μου στους ώμους του Χάρι. Όλη μας τη ζωή ήμασταν δεμένοι. Τον αγκάλιαζα και έβαζα το χέρι μου στους ώμους του, αυτό δεν υπάρχει πια. Γίναμε δύο ξεχωριστές οντότητες", δήλωσε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης:Σε εικόνες μια ολόκληρη δεκαετία της βασιλικής οικογένειας - Λίγο πριν η Μέγκαν βγει από το κάδρο (φώτο)

Στο μεταξύ η βασίλισσα αφού έδωσε προθεσμία 72 ωρών στους ανθρώπους της , να βρουν μια λύση στο θέμα των "Σάσεξ" , τη Δευτέρα συγκαλεί σε σύσκεψη τον Πρίγκιπα Χάρι, τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Μέγκαν θα συμμετέχει στη σύσκεψη μέσω skype conference από τον Καναδά.

Διαβάστε επίσης:Megxit: Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε προθεσμία 72 ωρών για την τελική απόφαση - Τα εκατομμύρια από το project "Sussex Royal" (φώτο-βίντεο)

 

Η βασίλισσα ανησυχεί ιδιαιτέρως για την ψυχική υγεία του Πρίγκιπα Χάρι μετά από αυτή την απόφαση του και τις τελευταίες εξελίξεις. Η βασιλική οικογένεια είναι αποφασισμένη προκειμένου να μην επιδεινωθεί η ήδη τεταμένη κατάσταση  στο παλάτι, να προχωρήσει με πολύ προσεχτικά βήματα και να βρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μια λύση.

Διαβάστε επίσης:Ποια είναι τα ζητήματα ασφαλείας για τη Μέγκαν & το Χάρι - Πόσα είναι τα λεφτά που χάνουν (φώτο)

"Κανείς δεν έχει πρόθεση να "τιμωρήσει" το Χάρι και την Μέγκαν για την απόφαση τους, ή να τους στερήσει τα δικαιώματα τους", δήλωσε μια πηγή κοντά στο παλάτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στο μεταξύ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πολύ απογοητευμένος με όλα αυτά αλλά "ελπίζει ότι κάποια ο Χάρι και η Μέγκαν θα επανέλθουν ομαλά στο ρόλο τους στη βασιλική οικογένεια."

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ