Μεταξουργείο: Θλίψη & σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας -Στο "Παίδων" υπό ψυχιατρική υποστήριξη τα παιδιά του ζευγαριού (βίντεο)

Οι γείτονες μιλούν για πολύ αγαπητή οικογένεια

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελληνίο η είδηση του θανάτου του ζευγαριού από το Πακιστάν από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν πιθανώς από σόμπα υγραερίου στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα θύματα της τραγωδίας είναι ένας 55χρονος άντρας και μια 42χρονη γυναίκα πακιστανικής καταγωγής.

Το ζευγάρι ζούσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τα τρία του παιδιά, ηλικίας 8, 12 και 17 ετών στο διαμέρισμα 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 19- 21.

Οι δύο γονείς που έχασαν τη ζωή τους διατηρούσαν δικό τους κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πατέρας της οικογένειας ήταν πρόεδρος των σιιτών Περιστερίου, ενώ η οικογένεια δεν έχει άλλους συγγενείς στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Παίδων" όπου δέχονται ψυχολογική υποστήριξη  και αναμένεται να τα πάρει ο αδερφός της μητέρας τους που ταξιδεύει από το Πακιστάν,ενώ οι σοροί των δύο γονιών θα μεταφερθούν στη χώρα τους για την κηδεία, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Open.

Γείτονες του ζευγαριού μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πολύ αγαπητή οικογένεια στην περιοχή που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, αφού όλα τα χρόνια που βρίσκονταν στην Ελλάδα δούλευαν προκειμένου να ζήσουν με αξιοπρέπεια μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το άτυχο ζευγάρι είχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια σόμπα υγραερίου, γι' αυτό εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε διαφυγή του αερίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά του ζευγαριού στο δωμάτιο τους, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί από τα ίδια τα ανήλικα, τα οποία αναζήτησαν τους γονείς τους όταν ξύπνησαν και τους βρήκαν νεκρούς στο δωμάτιο τους.

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι ήταν νεκρό και ενημερώθηκε η αστυνομία.

O πατέρας των παιδιών - Φώτο facebook

Οπως είπε στους δημοσιογράφους φίλους του ζευγαριού, ο μεγαλύτερος γιος του τηλεφώνησε και τον ειδοποίησε για το τραγικό περιστατικό, ζητώντας του να έρθει γρήγορα από το σπίτι της οικογένειας στο Μεταξουργείο.

Σημειώνεται ότι η τραγωδία αποκαλύφθηκε ενώ τα παιδιά ετοιμάζονταν για το σχολείο. Χτυπούσαν την πόρτα του δωματίου των γονιών τους, αλλά εκείνοι δεν άνοιγαν.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και έχει παραγγελθεί και νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζευγαριού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ