21χρονη στη Βρετανία παρίστανε 16χρονο έφηβο αγόρι στα social media - Αποπλάνησε 50 ανήλικα κορίτσια - Φώτο

Κοπέλα 21 χρονών από την Βρετανία παρίστανε το αγόρι στα social media για να γνωρίζει ανήλικα κορίτσια.

Η Gemma Watts είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media, όπου εμφανιζόταν ως ένας 16χρονος έφηβος, ονόματι Jake Waton. Με αυτόν τον τρόπο, εντόπιζε ανήλικα κορίτσια, τα γνώριζε και αντάλλαζε μαζί τους τολμηρές φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια ζητούσε να τα συναντήσει από κοντά, αναφέρει το BBC.

Η  21χρονη η οποία τους είχε ξεγελάσει όλους, χρησιμοποιούσε την δική της φωτογραφία στο Snapchat και το Instagram, φωτογραφίζοντας τον εαυτό της με αγορίστικα ρούχα, καπέλο και τα μακριά μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα, για να φαίνεται σαν έφηβος.

Η 21χροχη που ζούσε στο Ένφιλντ του βόρειου Λονδίνου με τη μητέρα της, κέρδιζε την εμπιστοσύνη στα θύματά της με κοπλιμέντα, τρυφερά μηνύματα και βιντεάκια.

Η  Gemma έβαζε στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια, κυρίως από 14-16 ετών, και ταξίδευε πολλά χιλιόμετρα με το τρένο προκειμένου να συναντήσει τα θύματά της και να τα κακοποιήσει σεξουαλικά. Αρκετά κορίτσια είχαν πειστεί ότι διατηρούσαν διαδικτυακή σχέση με ένα έφηβο αγόρι και έτσι δέχονταν να τη συναντήσουν, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Guardian αναφέρει ότι η Watts ήταν τόσο πειστική, που ακόμα και ορισμένοι γονείς των κοριτσιών την είχαν γνωρίσει, χωρίς να υποψιαστούν τίποτα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ