Happy Birthday Kate στην σκιά του "Megxit" - Ποια γενέθλια για την όμορφη δούκισσα με τον Ουίλιαμ σκασμένο από λύπη (φώτο)

Η υπέροχη φωτογραφία της Κέιτ και οι ευχές του Χάρι και της Μέγκαν

Η Κέιτ Μίντλετον σήμερα κλείνει τα 38 με τη βασιλική οικογένεια να αντιμετωπίζει "νέες φουρτούνες". Η προσοχή όλων στο παλάτι είναι στραμμένη στο "δράμα" του Χάρι και της Μέγκαν που αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα , να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά και να ζήσουν μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Αγγλίας.

Η ανακοίνωση "βόμβα" έφερε αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια. Όπως αναφέρει η Daily Μail, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθαν την είδηση από την τηλεόραση και η αντίδραση τους δεν ήταν και η καλύτερη. 

Πιο συγκεκριμένα πηγή στο Παλάτι αναφέρει ότι η βασίλισσα και όλη η οικογένεια είναι "βαθύτατα απογοητευμένοι", ενώ άλλη πηγή είπε ότι είναι "σοκαρισμένοιστεναχωρημένοι και δικαιωματικά εξοργισμένοι".

Έτσι τα γενέθλια της όμορφης Δούκισσας του Κέιμπριτζ, επισκιάζει η απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι, ενώ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να είναι έξω φρενών από την οργή του σύμφωνα με τη Mirror.

Η Κέιτ σύμφωνα με τις βασιλικές πηγές θα περάσει τα γενέθλια της με την οικογένεια της: Τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ , την κόρη της πρίγκιπισσα Σάρλοτ, τον γιο της πρίγκιπα Τζορτζ και τον μικρούλη πρίγκιπα Λούις και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα είναι το καυτό θέμα συζήτησης. 

Οι φαν της βασιλικής οικογένειας έχουν μείνει και εκείνοι άναυδοι με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, ενώ κάποιοι σχολίασαν αρνητικά το timing που επέλεξε το ζεύγος να πετάξει τη βόμβα του. Λίγες ώρες πριν την ημέρα γενεθλίων της Κέιτ. 

Κάποιος έγραψε στο twitter: «Επέλεξαν να κάνουν την ανακοίνωση στον Τύπο μαζί με τα γενέθλια της Κέιτ. Ωραίο δώρο της έκαναν.»

Ένας άλλος έγραψε: «Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επισκιάσουν τα γενέθλια της Κέιτ σήμερα».

Ο Russell Myers, ο Βασιλικός Συντάκτης της Mirror, πρόσθεσε: 

«Σήμερα ο κόσμος μιλάει για ένα μόνο πράγμα, την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να εγκαταλείψουν τους ρόλους τους στη βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της ιδιωτικά στο σπίτι της με την οικογένεια και σίγουρα θα προτιμούσε αυτόν τον τρόπο, δεδομένης της πλήρους κούρασης πάνω από την απόφαση των Σάσεξ να βάλουν τέλος στις βασιλικές σταδιοδρομίες τους. 

Εν τω μεταξύ ανέβηκε ένα μήνυμα στο λογαριασμό  της βασιλικής  οικογένειας  στο twitter . Με μια επιλογή από φωτογραφίες της Κέιτ της εύχονται χρόνια πολλά και ευτυχισμένα γενέθλια.

Αντίστοιχη ανάρτηση έγινε στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing The Duchess of Cambridge a very Happy Birthday! ? Press Association

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

Στον επίσημο λογιαριασμό της Κέιτ και του Ουίλιαμ σε twitter και Instagram ανέβηκε μία πανέμορφη φωτογραφία με την Κέιτ χαμογελαστή και ντυμένη casual με τζην  Στη λεζάντα γράφει: "Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια της δούκισσας του Κέιμπριτζ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you everyone for all your lovely messages on The Duchess of Cambridge’s birthday! Photo ? by @MattPorteous

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν δεν έκαναν ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, για να ευχηθούν στην Κέιτ αλλά σχολίασαν τη φωτογραφία της :

"Ευχόμαστε πολύ ευτυχισμένα γένεθλια στην δούκισσα του Κέιμπριτζ σήμερα". 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ