Megxit: Οι αντιδράσεις τις βασίλισσας Ελισάβετ, του Κάρολου & του Ουίλιαμ που ενημερώθηκαν από την τηλεόραση 

Πριν λίγες ώρες "έσκασε" η είδηση της παραίτησης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα μέσα από το instagram, αφήνοντας άφωνους τα βασιλικά μέλη που ενημερώθηκαν από την τηλεόραση για το γεγονός. 
 

Η Μέγκαν Μάρκλ δέχθηκε ασφυχτική πίεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ταυτόχρονα μεγάλη κριτική για το παρελθόν της, τον, πατέρα της και την οικογένεια της, ώσπου τελικά δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Το ζευγάρι αποφάσισε επίσης να μένει μισό χρόνο στην Αμερική και τον υπόλοιπο στην Αγγλία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? The Duke and Duchess of Sussex visited Canada House yesterday, the home of Canada’s High Commission in London. Together they met The High Commissioner and other members of her team to talk about the partnership between the UK and Canada. The Duke and Duchess also viewed a special exhibition in the Canada Gallery, by Indigenous Canadian artist, Skawennati.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

Όπως αναφέρει η Daily Μail, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθαν την είδηση από την τηλεόραση και η αντίδραση τους δεν ήταν και η καλύτερη. 

Πιο συγκεκριμένα πηγή στο Παλάτι αναφέρει ότι η βασίλισσα και όλη η οικογένεια είναι "βαθύτατα απογοητευμένοι", ενώ άλλη πηγή είπε ότι είναι "σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και δικαιωματικά εξοργισμένοι".

Σύμφωνα με την εφημερίδα το ζευγάρι ανακοίνωσε με πολύ μεγάλη μυστικότητα το σχέδιο του για αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια χωρίς να την έχει προετοιμάσει ή ειδοποιήσει με κάποιον τρόπο νωρίτερα. 

"Το επίπεδο της παραπλάνησης είναι εντυπωσιακό και όλοι στο Παλάτι από τους υψηλόβαθμους μέχρι τα χαμηλά κλιμάκια αισθάνονται ότι μαχαιρώθηκαν πισώπλατα" τόνισε μια πηγή.

 

 

Αν και το γραφείο Τύπου του Παλατιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «κατανοεί» τη βούληση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ να παραιτηθούν  από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ενημέρωσε ότι ότι αυτή η αποχώρηση θα πάρει «χρόνο» και είναι «περίπλοκη».

Διαβάστε επίσης: 

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα! Το ανακοίνωσαν στο Instagram

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ