Με άψογο στυλ & χαλαρό κότσο η Μέγκαν Μαρκλ: Νέα εμφάνιση - Μπλε μακρύ παλτό , γαλάζιο πουκάμισο & μαύρη παντελόνα (φώτο)

Άψογη casual chic εμφάνιση

Με πολλές υποχρεώσεις και πολλές δημόσιες εμφανίσεις μπήκε το νέο έτος για τη Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε σήμερα το το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, λίγες ώρες αφότου διέρευσαν φήμες ότι εκείνη και ο Πρίγκιπας Χάρι σκέφτονται σοβαρά να μετακομίσουν μόνιμα στον Καναδά μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους εκεί.

Η επίσκεψη της Μέγκαν στο The National's smaller Dorfman Theatre του οποίου είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές έρχεται λίγο αφότου ο  Tom Bradby δήλωσε ότι το ζευγάρι μετά τις διακοπές του στον Καναδά "εξετάζει τις επιλογές που θα κάνει στο μέλλον", αφήνοντας υπόνοιες, ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν σκέφτονται να παραιτηθούν των βασιλικών τους τίτλων και να ζήσουν μόνιμα στον Καναδά, αναφέρει η Daily Mail.

Εχθές ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν την Ύπατο Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο, για να την ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία που δέχθηκαν στη χώρα.

Για την επίσκεψη της στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου η Μέγκαν φόρεσε ένα μπλε παλτό Massimo Dutti , το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο και μαύρη παντελόνα.

Ανάλογη casual chic εμφάνιση είχε κάνει και κατά την επίσκεψη της στην Ύπατο αρμοστή του Καναδά, για την οποία φόρεσε καφέ πουλόβερ από Massimo Dutti, το οποίο συνδύασε τέλεια με καφέ σατέν φούστα, επίσης, Massimo Dutti.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ