Mega: Με Δώρα Αναγνωστοπούλου Πρετεντέρη & Ευαγγελάτο ξανά στους δέκτες μας & στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Με πυρετώδεις προετοιμασίες και στόχο την κορυφή το Mega επιστρέφει στις οθόνες μας

 

 

Το νέο Mega είναι λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα και ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης έχει θέσει τον στόχο εξ αρχής και αυτός είναι μόνο η κορυφή.

Ένα κανάλι που έγραψε ιστορία, δημιούργησε τάσεις, ανέδειξε τηλεαστέρες, θεωρήθηκε η ναυαρχίδα της ενημέρωσης, των σειρών και του αθλητικού τομέα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα του εποχή.

Μία εποχή με νέα ιδιοκτησία και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη να συνδέεται άμεσα πλέον με το νέο MEGA που βρίσκεται στα σκαριά. 

Κατακτώντας την πολυπόθητη ταινιοθήκη και το σήμα του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει βάλει μπρος τις μηχανές προκειμένου να ξαναβγεί άμεσα στον αέρα ο σταθμός.

Αν και αρχικά είχε προγραμματισθεί το όλο εγχείρημα να είναι έτοιμο την Πρωτοχρονιά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι εκκρεμότητες, δικαστικές και μη, αρκετές και έτσι η πιθανότερη ημερομηνία φαίνεται ότι είναι τα τέλη Γενάρη ή αλλιώς μέσα Φλεβάρη. 

Μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα, όμως, η μάχη είναι μεγάλη, οι προετοιμασίες πολλές, οι απαιτήσεις ακόμη μεγαλύτερες καθώς η σύγκριση του νέου με το παλιό MEGA είναι μονόδρομος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το επιτελείο του θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» στοιχεία από εκείνη τη χρυσή εποχή, περισσότερο στο κομμάτι της μυθοπλασίας, εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο θησαυρό των σειρών που έχουν κερδίσει με τη δημοπράτηση της ταινιοθήκης. 

 

Το δεύτερο σημαντικό κεφάλαιο-στοίχημα είναι αυτό της ενημέρωσης. Τα στελέχη του νέου MEGA έχουν δώσει τα χέρια με ονόματα που συνέδεσαν την πορεία τους με το κανάλι, όπως με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τη Ράνια Τζίμα. Παράλληλα, όμως, επιθυμούν και την ανανέωση, λόγος για τον οποίο οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Στο δυναμικό του νέου MEGA, να σημειωθεί, ότι έχει προστεθεί και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένας από τους πλέον καταξιωμένους δημοσιογράφους της γενιάς του. 

 

Ένα δυνατό αθλητικό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ξεχνά την ιδιότητα του προέδρου του Ολυμπιακού και είναι φυσιολογικό να θέλει να επενδύσει στην αθλητική ενημέρωση. Έτσι, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Χελάκης είναι μερικά μόνο από τα ηχηρά ονόματα που θα βρεθούν στο νέο MEGA. 

Οι συζητήσεις στον ψυχαγωγικό τομέα 

Η Σάσα Σταμάτη, πρόσφατα, στον αέρα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στο νέο MEGA με βραδινή εκπομπή.

Γνωστό, επίσης, είναι ότι και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου έχει δώσει τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για καθημερινή μαγειρική εκπομπή, όπως και ο Γιώργος Καπουτζίδης για ένα φορμάτ-κομμένο και ραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. 

Παράλληλα, τα ονόματα παρουσιαστών πρώτης γραμμής που έχουν διαρρεύσει ότι συζητούν με τους ανθρώπους του νέου MEGA πολλά: Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Αντώνης Ρέμος. Το ζήτημα είναι ποιοι από τους προαναφερθέντες θα καταλήξουν σε συμφωνία, καθώς ο ψυχαγωγικός τομέας είναι κάτι που δεν έχει προτεραιότητα., αναφέρει στο ρεπορτάζ του το reader.gr

Αντώνης Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό του Mega;

Στο μάτι του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται ότι έχει μπει τόσο ο Αντώνης Σρόιτερ όσο και η Ελένη Μενεγάκη από τον ALPHA. Εκμεταλλευόμενος τις ανακατατάξεις στη διοίκηση του καναλιού της Κάντζας και τις επαναδιαπραγματεύσεις των συμβολαίων των παρουσιαστών, ο εφοπλιστής επιθυμεί η νέα τηλεοπτική σεζόν 2020-2021 να τον βρει με τα δύο αυτά άλογα στην κούρσα της τηλεθέασης. 

Στα τέλη Ιανουαρίου η "Πρεμιέρα" του Mega

. Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά", η πρεμιέρα του "Mega" στις οθόνες μας θα γίνει στα τέλη Ιανουαραίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όλο αυτό το διάστημα οι επιτελείς του Μεγάλου Καναλιού τρέχουν τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα ώστε μέχρι τα τέλη του μήνα να παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξεχωριστό και άκρως ανταγωνιστικό προϊόν.

Εκ των πραγμάτων, ποντάρουν πολλά στην ταινιοθήκη του MEGA, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές και κυρίως στα δυναμικά κοινά. Παράλληλα, μεγάλο βάρος πέφτει στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, που διαχρονικά αποτελούσε σημείο αναφοράς για το ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ