Βίντεο - Γιώργος Ηλιόπουλος: "Ήμουν ερωτευμένος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου - Είχα πάθει ζημιά"

Στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Ηλιόπουλος, μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, για τον έρωτα που είχε κάποτε για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

«Ζούμε μεγάλες στιγμές στο Διαφάνι, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που υπάρχω σε αυτή τη σειρά. Το καλοκαίρι βρισκόμουν για διακοπές στη Ζάκυνθο και μόλις με είχε δαγκώσει ένα σκυλί, με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν την πρόταση για τη σειρά. Το Μάιο μου είχαν στείλει δύο σενάρια να διαβάσω για να γράψω για τη σειρά.

Αλλά επειδή ήμουν σε περιοδεία δεν μπορούσα να αναλάβω αυτή την ευθύνη.Ο κόσμος βλέπει φανατικά τις Άγριες Μέλισσες, ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις, δεν μου έχει συμβεί ξανά. Με είχαν στριμώξει μια φορά και μου έλεγαν σπόιλερς, που δεν τα ήξερα ούτε εγώ.

Είμαι βαρετός ως άνθρωπος, έγινα ηθοποιός για να ζω πολλές ζωές. Ήμουν ερωτευμένος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ήμουν πολύ μικρός και η Μίρκα πολύ μικρή. Η Μίρκα δεν μεγαλώνει ποτέ, είναι ιδέα.

«Όταν την είδα πρώτη φορά να παίζει, σταμάτησε ο χρόνος, έπαθα ζημιά. Δεν της το είπα ποτέ». είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στην εκπομπή. Επίσης ο ηθοποιός δήλωσε: «Έχασα τον μπαμπά μου από Αλτσχάιμερ και δεν το έχω ξεπεράσει. Έχω κάνει πολλά επαγγέλματα, το πιο καλτ ήταν λάντζα σε χασάπικο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ