H Σάντρα Βουτσά μιλάει για τις τελευταίες 20 μέρες της μητέρας της: Έφυγε σαν αστραπή, κατέρρευσαν τα πάντα από τον καρκίνο  

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον ξαφνικό χαμό της μητέρας της, Έρρικας Μπρόγιερ.

Η μεγάλη ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ άφησε την έφυγε πό την ζωή σε ηλικία 77 ετών την περασμένη Κυριακή, από καρκίνο

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Μάθαμε ότι έχει καρκίνο αρχές Δεκεμβρίου. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα... Ήταν όλο πάρα πολύ γρήγορο, ήταν μέσα σε 20 μέρες. Σε αυτές τις ηλικίες ο καρκίνος είναι γνωστό ότι δεν προχωράει τόσο γρήγορα, στην περίπτωση της μητέρας μου κατέρρευσε όλο το σύστημα μέσα σε είκοσι μέρες, είπε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν γνώριζε την κρισιμότητα της κατάστασής της. Γνώριζε πως έκανε μια επέμβαση και με τη θεραπεία θα γινόταν καλά και θα γύρναγε σπίτι. Της είχα πει ότι την περιμένανε και στο θέατρο και θα πάνε και περιοδεία. Έτσι έφυγε, ήξερε ότι έχει καρκίνο αλλά ήξερα ότι θα γίνει καλά.

Δεν υπήρχε λόγος να μάθει την κρισιμότητα της κατάστασης. Αν ήταν καλύτερα, θα την είχαμε ενημερώσει… Όλο αυτό, κράτησε είκοσι μέρες. Δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου, έφυγε σαν αστραπή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο 55:30:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ