Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Ποια κινητά τηλέφωνα έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια σε μπαταρία; Ιδού η λίστα

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν όσοι θέλουν να αγοράσουν καινούριο κινητό τηλέφωνο, εκτός από την ανάλυση της κάμερας και τη μνήμη, είναι και η διάρκεια της μπαταρίας.

Αφού ο αριθμός των εφαρμογών αυξάνεται καθημερινά όσο και οι ώρες που ξοδεύουν οι χρήστες σε αυτές, η διάρκεια της μπαταρίας του κινητού αναδείκνυεται σε ζωτικής σημασίας θέμα για την επιλογή της σωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και του καλύτερου μοντέλου.

Τα προβλήματα με τις μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων είναι συνηθισμένα, για αυτό και οι ανάλογες εταιρείες  προσπαθούν να διορθώσουν τυχόν προβλήματα βελτιώνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Phone Arena, το τηλέφωνο με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρία είναι το Motorola Moto G7 Power με μέσο όρο 20 ώρες και 8 λεπτά ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Xiaomi Mi Max 2 με 17 ώρες και 22 λεπτά. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Apple Iphone 11 με τη μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας να ανέρχεται στις 13 ώρες και 29 λεπτά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ