Από πολύ πλούσια οικογένεια ο μεγαλύτερος βιαστής του κόσμου - Είχε επιτεθεί σε 195 άνδρες

Ο Reynhard Sinaga ζούσε σε ένα διαμέρισμα, ήταν γκέι και καταγόταν από πολύ πλούσια οικογένεια της Ινδονησίας.

Ο 36χρονος καυχιόνταν για την πολυτελή ζωή της οικογένειας του. Ο πατέρας του αγνοούσε ότι ο γιός του ήταν γκέι και του πρότεινε να παντρευτεί μια κοπέλα.

Κακοποίησε τουλάχιστον 195 άντρες σε διάστημα δυόμιση ετών, ο 36χρονος Reynhard Sinaga, φοιτητής από την Ινδονησία. Τους νάρκωνε και μόλις λιποθυμούσαν τους βίαζε.

Ο ίδιος σύμφωνα με όσα λέει η αστυνομία, αποδείχθηκε πως έκανε 195 επιθέσεις, ανάμεσά τους 136 βιασμούς, τους οποίους τραβούσε σε βίντεο με δυο κινητά τηλέφωνα. Οι αρχές δεν έχουν ταυτοποιήσει ακόμη τουλάχιστον 70 από τα θύματά του. Την Δευτέρα, ο Sinaga καταδικάστηκε σε ισόβια 30 ετών. 

Ο Reynhard Sinaga εξακολουθούσε να σπουδάζει στην Μεγάλη Βρετανία, ζώντας διπλή ζωή. Έχει κατηγορηθεί για 159 σεξουαλικές επιθέσεις, 136 βιασμούς και 48 απόπειρες βιασμών.

Κατά την καταδίκη του, η δικαστής Suzanne Goddard QC περιέγραψε τον 36χρονος ως ένα «επικίνδυνο, βαθιά διαταραγμένο και διεστραμμένο άτομο με μηδαμινή αίσθηση της πραγματικότητας», που δεν θα πρέπει να βγει ποτέ από την φυλακή.

Από την πλευρά του ο 36χρονος υποστήριξε πως τα θύματα απολάμβαναν την σεξουαλική του φαντασίωση να προσποιούνται τους νεκρούς στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ισχυρισμός που απορρίφθηκε και στις τέσσερις δίκες. 

Ζούσε στο Μάντσεστερ και προτιμούσε να μην επιστρέψει στο πλούσιο σπίτι του, όπου δεν αποδέχονταν το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Μάλιστα σε κάποιες περιοχές της Ινδονησίας η ομοφυλοφιλία απαγορεύεται δια νόμου, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Reynhard Sinaga έφτασε στην Αγγλία το 2007 όταν ήταν 24 ετών. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και ολοκλήρωσε δύο μεταπτυχιακά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ