"Mega" -come back: Πότε επιστρέφει το "Μεγάλο κανάλι" στις οθόνες;

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για την επιστροφή του Mega στις οθόνες μας 

Εκδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την ταινιοθήκη του Mega. Η μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων από την Τηλέτυπος προς την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκίνησε και η διαχειριστική διαδικασία, που δεν έχει αναστροφή, θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα.

Στη συνέχεια, το σήμα του Mega, η ταινιοθήκη του, το αρχείο ειδήσεων του σταθμού και τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την αδειούχο Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.

Το Mega θα είναι σε θέση να επιστρέψει και το πότε αυτό θα συμβεί θα αποφασιστεί από τον νέο του ιδιοκτήτη, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο στόχος που είχε τεθεί αρχικά (Πρωτοχρονιά του 2020) δεν επιτεύχθηκε, όμως έχει προχωρήσει σημαντικά η υπόλοιπη οργάνωση του καναλιού. Η αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία το πρώτο διάστημα δεν θα υπάρξουν εντυπωσιακές κινήσεις στον ενημερωτικό τομέα, επιβεβαιώνεται.

Τα πρόσωπα που έχουν προσληφθεί δεν είναι εκείνα που συνιστούν σημείο αναφοράς για την τηλεοπτική αγορά, αλλά η λογική είναι η επένδυση να γίνει σε νέους ανθρώπους, παράλληλα με ορισμένους από τους παλιούς του Mega και του ΔΟΛ, που εργάζονται για την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.

Η αίτηση προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατατέθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2019 (μία εβδομάδα μετά τον πλειστηριασμό της 1ης Νοεμβρίου) και εκδικάστηκε στις 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την αίτηση, ζητούνταν από το δικαστήριο να γίνει δεκτή η υποβολή και η αποσφράγιση των προσφορών και η ανακήρυξη της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ ως αγοράστριας των περιουσιακών στοιχείων (ταινιοθήκη, σήμα κ.ά.) της Τηλέτυπος ΑΕ, με τίμημα 33.999.999 ευρώ.

Ακόμη, ζητούσαν να οριστεί εισηγητής δικαστής για τις ανάγκες διανομής του πλειστηριάσματος και να δημοσιευτεί η απόφαση στο ΓΕΜΗ, όπως και να καταβληθεί η αμοιβή στην ειδική διαχειρίστρια. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ να πληρώσει το ποσό του πλειστηριασμού και να υπογραφεί το συμβόλαιο της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, αναφέρει το ρεπορτάζ του typologies.gr

Στα τέλη Ιανουαρίου η "Πρεμιέρα" του Mega

. Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά", η πρεμιέρα του "Mega" στις οθόνες μας θα γίνει στα τέλη Ιανουαραίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όλο αυτό το διάστημα οι επιτελείς του Μεγάλου Καναλιού τρέχουν τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα ώστε μέχρι τα τέλη του μήνα να παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξεχωριστό και άκρως ανταγωνιστικό προϊόν.

Εκ των πραγμάτων, ποντάρουν πολλά στην ταινιοθήκη του MEGA, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές και κυρίως στα δυναμικά κοινά. Παράλληλα, μεγάλο βάρος πέφτει στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, που διαχρονικά αποτελούσε σημείο αναφοράς για το ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ