Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην Ελλάδα για... swingers: 80 ζευγάρια υποδέχθηκαν το 2020 ανταλλάσσοντας συντρόφους!

Σκηνές από την ταινία "Μάτια ερμητικά κλειστά" σε βίλα των βορείων προαστίων

Την ώρα που οι περισσότεροι Αθηναίοι υποδέχονταν γύρω από το γιορτινό τραπέζι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το νέο έτος, 80 ζευγάρια swingers αντάλλασσαν μαζί με τις… ευχές για χαρούμενο 2020 τους συντρόφους τους και τις ερωτικές παρτενέρ τους!

Το ρεβεγιόν των οργίων, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso», στο ρεπορτάζ της,  έγινε σε βίλα των βορείων προαστίων που ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος όχι μόνο άνοιξε την επιβλητική πόρτα της έπαυλής του σε ξαναμμένους swingers, αλλά έλαβε και ο ίδιος μέρος στα όργια σε ένα σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά», στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρωταγωνιστές των οργίων που υποδέχτηκαν το 2020 με γυμνά κορμιά στα δωμάτια της ηδονής στη βίλα του επιχειρηματία φορούσαν μάσκες για να μην αναγνωρίζονται τα πρόσωπά τους.

Λογικό, θα πει κανείς, μια και ανάμεσα στα 80  ζευγάρια υπήρχαν wannabe μοντέλα, σταρλετίτσες που ξεπήδησαν μέσα από realities που «προτάσσουν» τις… σχέσεις, γόνοι επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών που αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στις πρωτοχρονιάτικες κοσμικές συνάξεις για να κυλιστούν στην αμαρτία και τη λαγνεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο πρωτοφανές πρωτοχρονιάτικο όργιο, με το που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της αχανούς βίλας, προμηθεύονταν τις μάσκες και τις φορούσαν αμέσως για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους.

Στο… σαλόνι

Στο ρεβεγιόν των οργίων υπήρχε και αντίτιμο, μια και κάθε ζευγάρι πλήρωσε «για το… καλό του χρόνου» 250 ευρώ. Ο οικοδεσπότης και διοργανωτής των οργίων τα είχε όλα στην εντέλεια.

Στο σαλόνι της βίλας υπήρχαν μπουφέδες με πλούσια εδέσματα και ποτά για να ξεκινήσουν χορτάτοι οι VIPs swingers τις ερωτικές περιπτύξεις τους,

Το πιο πικάντικο, όμως, της βραδιάς δεν ήταν το φαγητό, μια και στο σαλόνι πραγματοποιήθηκε και το πιο μεγάλο «πάρτι» ανταλλαγής συντρόφων.

Το ρεβεγιόν των οργίων κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και τα 80 ζευγάρια των υπεράνω υποψίας swingers αποχώρησαν εξουθενωμένα (όχι φυσικά από τον… χορό).

Μάλιστα, το νέο οργιώδες ραντεβού δεν κλείστηκε για του… χρόνου, αλλά για τους επόμενους μήνες, καθώς, όπως αναφέρει η Espresso στο ρεπορτάζ της,  η μεγάλη παρέα  συναντιέται κάθε έξι μήνες εδώ και τέσσερα χρόνια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ