Το "My style Rocks" επιστρέφει: Ποιες ήδη γνωστές κυρίες διεκδικούν τον τίτλο της "βασίλισσας του στυλ" ; (βίντεο)

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, και η Στέλλα Πάσσαρη ανάμεσα στις γνωστές παίκτριες που θα διαγωνιστούν στο ριάλιτι μόδας

Το  “My Style Rocks” επιστρέφει στις οθόνες μας και φιλοδοξεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το ριάλιτι μόδας κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Ήδη ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα των παικτριών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της "βασίλισσας του στυλ".

Ανάμεσα τους και κάποιες ήδη γνωστές στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

 Πρόκειται για την αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν νικήτριας του περσινού «GNTM», Μαρία Καζαριάν, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είχε πάρει μέρος πριν πολλά χρόνια στο «Next Top Μodel» του ΑΝΤ1 και στο «Nomads 2», η κολλητή φίλη και συνεταίρος της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, ενώ το τέταρτο πρόσωπο είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Κιάρα, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece's Next Top Model» το 2018 για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες.

 

Δείτε τα τα βίντεο για να γνωρίσετε τις πρώτες 6 παίκτριες του “My Style Rocks”, που κάνει πρεμιέρα της Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 17:05. 

 Τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα παρουσιάσει η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην επιτροπή θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ελενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ