Τα 3 νέα επίσημα πορτραίτα της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ιαπωνίας - Χαμόγελα , παστέλ τόνοι & ιαπωνικά ζώδια (φώτο)

Είναι παράδοση στην Ιαπωνία κάθε πρώτη του έτους ο Αυτοκράτορας να φωτογραφίζεται μαζί με την οικογένεια του

Με την είσοδο του νέου έτους η αυτοκρατορική οικογένεια της Ιαπωνίας φωτογραφήθηκε γύρω από τον Αυτοκράτορα Ναρουχίτο, και την σύζυγο του Αυτοκράτειρα Μασάκο.

Είναι παράδοση στην Ιαπωνία. Κάθε πρώτη Ιανουαρίου ο οργανισμός του βασιλικού οίκου παρουσιάζει πορτραίτα στα οποία ο Αυτοκράτορας και η Aυτοκράτειρα της Ιαπωνίας περιστοιχίζονται από την οικογένεια τους.

Το 2020 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή τη συνήθεια.  Φέτος, αν και βλέπουμε τους ίδους ανθρώπους στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, μερικοί έχουν αλλάξει θέσεις.

Φώτο: Reuters

Ο Ναρουχίτο , ο σημερινός Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας,  ανήλθε στον αυτοκρατορικό θρόνο την 1η Μαΐου 2019 μετά την παραίτηση του πατέρα του Ακιχίτο για λόγους υγείας.

Στις τρεις φωτογραφίες βλέπουμε όλη την αυτοκρατορική οικογένεια. 

Στην πρώτη φωτογραφία κοιτάζουν στο φακό, ενώ στις άλλες δύο σε πιο χαλαρή στάση χαμογελούν και συζητούν μεταξύ τους.

Η αυτοκράτειρα Μασάκο φοράει κρεμ ταγιέρ ενώ οι άλλες κυρίες της φωτογραφίας επέλεξαν παστέλ τόνους του ροζ και του μωβ για την φωτογράφηση.

Μπροστά τους φαίνεται το τραπεζάκι  του σαλονιού πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένα τα δώδεκα ζώα του Juunishi, του Ιαπωνικού ζωδιακού κύκλου.

Φώτο: Reuters

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η φωτογραφία του "Αρουραίου". Το 2020 είναι η χρονιά του "Αρουραίου" στην Ιαπωνία, όπως και το 1960, χρονιά που γεννήθηκε ο Αυτοκράτορας Ναρουχίτο, αναφέρει η Paris Match.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ