Ρίτα Γουίλσον: Ευχαριστώ την Ελλάδα που έδωσε σε εμένα & τον Τομ Χανκς την υπηκοότητα -Φώτο στο Αιγαίο

Η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους ακόλουθους της. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον αγαπάνε πολύ την Ελλάδα. Το ζευγάρι επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας για διακοπές.

Πριν από λίγες μέρες με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο διάσημος ηθοποιός πολιτογραφήθηκε επίσημα Έλληνας.

 Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ  ανήρτησε την Παρασκευή το πρωί και λίγες ημέρες μετά την πολιτογράφησή του, μια φωτογραφία, στην οποία εύχεται στους ακόλουθους και θαυμαστές του για τη νέα χρονιά, στα ελληνικά. «Το 2020 αρχίζει ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Χρόνια πολλά», έγραψε ο ηθοποιός στο Τουίτερ και το Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting 2020 as an Honorary citizen of all of Greece! Kronia pola! ( more or less, “happy year!”). Hanx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

Ο Χανκς παντρεύτηκε την Γουΐλσον το 1988 και χάρη σε αυτή γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία ασπάστηκε. Οι δυο τους επισκέπτονται πολύ συχνά την Ελλάδα, καθώς διαθέτουν ακίνηση περιουσία στην Αντίπαρο. Ο Χανκς είναι γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο, ενώ παρείχε βοήθεια και στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Λίγες ώρες μετά την πρώτη ανάρτηση του Τομ Χανκς ως Ελληνας πολίτης, η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουΐλσον ευχαρίστησε την Ελλάδα για την τιμητική πολιτογράφηση του Χανκς, μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ευχαριστώ Ελλάδα, για την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Πράγματι, είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο όμορφο Αιγαίο Πέλαγος», έγραψε η Γουΐλσον στη λεζάντα της εικόνας από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην Ελλάδα, την οποία δημοσίευσε την Παρασκευή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you, Greece, for the Honorary Citizenship along with @tomhanks We truly are honored!!! Photo taken in the beautiful Aegean Sea. #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους ακόλουθους της. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου Τατιάνα Μπλάτνικ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ